אני כבר לא יודעת מה לעשות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כבר לא יודעת מה לעשות...
    מישהי
    27/11/2007

טוב, אני לא רוצה לשפוך את סיפור חיי או משו, אבל המצב שלי מסובך ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי יותר.
    אני שמנה. 1.68 מ', 56 ק''ג.
    לפני בערך שנה הייתי 57 ק''ג, ההורים שלי אמרו לי שאני שמנה וצריכה דיאטה, ומאד נפגעתי מזה. הרגשתי שאני רוצה לפגוע בהם בחזרה ובגלל זה החלטתי שאני רוצה להיות אנורקסית. להגיע למשקל 40 ק''ג ושהם ישנאו את עצמם על מה שהם אמרו לי. אכלתי עד 200 קלוריות ליום, התאמנתי. נהייתי אובססיבית לעניין. הגעתי ל-52 ק''ג. טסנו לחו''ל, שם לא הקפדתי, עליתי בערך 2 ק''ג. אחרי זה היה לי קשה לחזור למסלול. הייתי מבולמוס לבולמוס. עליתי בחזרה ל-57, ועכשיו ירדתי ל-55. אני לא אנורקסית. אבל השיער שלי נושר, הפעם האחרונה שהיה לי מחזור היה לפני חצי שנה, אני משמינה נורא בקלות. ואני עדיין שונאת את עצמי. אין לי עם מי לדבר. אין לי מה לעשות. ואל תגידו לי תאכלי בריא, קחי 1200 קלוריות ליום. ניסיתי את זה. זה לא עוזר! אני כבר לא יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאיה

ד''ר הגר שפר
    29/11/2007

איה החמודה

הסיפור שלך נגע מאד לליבי, אני חושבת שזה לא אבוד ואפשר לעזור לך, את פשוט לא יכולה לפתור את זה לבד אלא צריכה להעזר באנשי מקצוע, תזונאית שמומחית לתזונת ילדים.
    אני מציעה שתבקשי מההורים שיקבעו לך תור, כי המצב שהגעת אליו מאד לא בריא ואת סתם סובלת.

אם יש לך עוד שאלות אל תתביישי לשאול.

שבוע טוב

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו