מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרו לי..נועה03/12/2007
שלום לכם ,
אני בת-אל ילדה בת 10 וחצי שמנמנה קצת (30) ק"ג ו148 ס"מ
רציתי שתעזרו לי אני רוצה להיות רזה לא מלאה ולא שמנמנה אני רוצה שהבטן תרד מה עלי לעשות ?
אני עושה פעילות ספורט פעמיים בשבוע רבע שעה אימון ספורט מטעם בית הספר ואני בחוג ז'אז , .
פעמים בשבוע שני וחמישי . אשמח אם תעזרו לי אפילו אם תגידו לי מה לאכול מאוד אודה לכם .
אל תשלחו לי הודעה למייל כי אני לא קוראת אולי יש שם וירוסים באתרים שלחו לי ב-פורום תשובה .. תודה .
נ.ב - אני לא כותבת מאיפה אני שלא יוכלו לזהות אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סורי..
נועה03/12/2007היתבלבלתי ..
נועה רשמתי בת-אל סורי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בירידה במשקל
רחל גרנות03/12/2007שלום לך יקירה,
אני מבינה שאת מרגישה שיש לך עודף משקל וזה מפריע לך מאד. קשה לי לתת לך תפריט כללי, כי הרי אני לא מכירה אותך. תפריט חייב להיות מתאים לכל אחד אישית. הרי לא יתכן שאותו תפריט יתאים לרבים. בכל אופן, אני מציעה לך לבנות תפריט שיכלול ארוחת בוקר, סנדוויץ (מלחם ולא לחמניות, פיתות וכו') לבית הספר, ארוחת צהריים, ארוחת ארבע קלה וארוחת ערב. חשוב לזכור שצריך להיזהר לא מהאוכל אלא מהשטויות. עוגייה הכי פשוטה שוות ערך לפרוסת לחם או 2 פרוסות לחם קל. ומה משביע יותר? בתפריט כללי ירקות (אפשר לאכול מהירקות חופשי, ללא הגבלה), לחם, עוף, מוצרי חלב, פירות וקצת ממתקים. אל תשכחי לשתות מספיק, לפחות 10 כוסות שתייה ביום.
ואגב, גם אם תישארי במשקל שלך ורק תגבהי, זה אומר שירדת במשקל. ואנא, לא לעשות שום דיאטה דרסטית, חבל שזה יפגע בגדילה שלך.
אז, שיהיה בהצלחה, רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)