בניית תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית תפריט
    ליאם
    09/12/2007

שלום!
    רציתי לשאול אם את יכולה לבנות לי תפריט דיאטה... אני רוצה לרדת 10 קילו לא אכפת לי בכמה זמן העיקר שזה יהיה בריא ושאני לא יעלה הכל מחדש...
    את יכולה לבנות לי תפריט שהארוחת בוקר תהיה חלב עם קורנפלקס(אני פשוט לא מתעוררת בלי זה) וגם תפריט בלי בשר(אני צמחונית)
    אני בת 16 ,1.62, שוקלת 59-60 ק"ג
    אני הולכת 6 פעמים בשבוע (כ-שעה)
    ואני שותה רק מים!! או מיץ.. אבל אני יכולה לוותר על זה!
    תודה רבה! את ממש עוזרת פה לאנשים!
    ליאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית תפריט

הוספת תגובה

• בנית תפריט

רחל גרנות
    09/12/2007

שלום לך,
    ראשית אני רוצה לברך אותך שאת רוצה תפריט בריא ומאוזן. אני גם שמחה שאת לא מעונינת בירידה מהירה. הרי כבר כולנו יודעים שהירידות המהירות נגמרות בסופו של דבר בעלייה במשקל.
    אולם, מכיון שאיני מכירה אותך, זה בגלתי אפשרי שאבנה לך תפריט על סמך הנתונים שמסרת לי. הרי לא יתכן שאותו תפריט יתאים לכולם.
    את נשמעת לי נערה חכמה ועם קצת קריאה זה יהיה ממש קל לך לבנות את התפריט שבאמת יתאים לך.
    אני מציעה לך תפריט של לא פחות מ-1200 קלוריות ביום. הקפידי על ארוחות מסודרות. קורנפלקס בבוקר עם חלב זו ארוחה טובה. לא לשכוח את הירקות, הם רק תורמים דברים טובים (ויטמינים ומינרלים) בלי הקלוריות. יופי שאת מוכנה לוותר על מיצים. האם את יודעת שבכל כוס מיץ יש לפחות 5 כפיות סוכר (100 קלוריות), לא חבל? אבל לא לשכוח לשתות מספיק (10 כוסות לפחות). וכמובן, כדאי לשלב פעילות גופנית.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

ליאם
    09/12/2007

אוקיי... רק יש לי 2 שאלות:
    כמה קלוריות זה כוס חלב עם חצי כוס קורנפלקס?
    והאם אפשר לאכול ירקות ללא הגבלה(למרות שבירקות יש קלוריות ,עגבניה-30 קלוריות וכו')
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל גרנות

ליאם
    10/12/2007

היום חפשי בספרייה של הבית שלי איזשהו ספר ומצאתי ספר שלך ...
    לאכול כדי לרזות משהו כזה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *חפשתי

ליאם
    10/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירקות זה חופשי

רחל גרנות
    10/12/2007

שלום ליאם,
    חצי כוס קורנפלקס - 80 קלוריות
    כוס חלב 1% שומן - 100 קלוריות
    כוס חלב 3% - 130 קל'.
    ירקות אפשר לאכול חופשי ולא להתחשב בקלוריות. והסיבה - הירקות מכילים הרבה מאד סיבים, תאית שהגוף שלנו אינו מסוגל לפרק. יש בעלי חיים שמסוגלים להוציא אנרגייה מהפחמימות שבירק. לנו אין את היכולת הזאת. מלבד זאת, הגוף שלנו צריך להשקיע הרבה מאד אנרגייה (קלוריות) בפירוק ועיכול הירקות. לעיתים, הוא משקיע יותר אנרגייה מאשר הירק מכיל. וסיבה אחרונה שמשהו בחיים צריך להיות חופשי. אמנם הייתי מעדיפה ששוקולד יהיה חופשי, אולם מה לעשות לא כל הבקשות בחיים מתמלאות.
    מקווה ששכנעתי אותך, אולם, אין זה אומר שנתחיל לאכול כמויות מסחריות.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו