מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה לויטמינים לילדים בני 9יוכבד15/02/2011
שלום
אני אמא לתאומים בני 9 בן ובת.
אני מישתדלת לתת להם מזון מזין אך בני לא אוהב ביכלל ירקות רק מלפפון ניסיתי בנעימות להסביר לו אך לשווא.
ב"ה מישקלו תקין אך מדאיג אותי שהוא מיתנזר לגמרי מירקות מה ניתן לעשות?
לגבי קטניות מהן העשירות בברזל וויטמינים? וכמה ביום מספיק לכל ילד?
אשמח לקבל עצה וטיפים לבריאות התזונה לילדים תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה לויטמינים לילדים בני 9 - תגובה
מיכל מסר בן שלום17/02/2011יוכבד שלום.
לעיתים ילדים הם מאוד סלקטיבים במזונות, ואנחנו כהורים צריכים להמשיך ולהציע מגוון של מזונות.
אפשר לנסות לשלב ירקות במאפים, תבשילים, מרקים וכו', אפשר לדאוג שתמיד יהיו ירקות חתוכים על השולחן, ואפשר לתת דוגמא אישית ולאכול ירקות לרוב.
ניתן לשלב קיטניות כתוספת למנה עיקרית מידי יום, אלו עשירים בסיבים תזונתיים, ובמידה ובנך לא אוכל ירקות לפחות יקבל את הסיבים מהקיטניות.
לא ציינת האם בנך אוכל פירות וכן מאכלים אחרים כגון מוצרי חלב גבינות לחם, בשר דגים וביצים?
במידה ואוכל את כל אלו וכן מוכן לאכול מרק ירקות ו/או מלפפון לא הייתי דואגת יותר מידי לגבי הויטמינים.
ולגבי מזונות עשירים בברזל- מזונות אלו הם בעיקר מוצרי בשר- בקר, והודו אדום, אך גם קיטניות, לחם מלא, פירות יבשים וירקות ירוקים.
את יכולה לבקש לבצע בדיקות דם לאיתור אנמיה במידה ואת מודאגת, אך המלצתי המשיכי להציע לו מגוון רחב של מזונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)