מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחת בוקר לבת שנתייםטלי06/03/2011
שלום,
יש לי ילדה בת שנתיים ועוד תינוקת קטנה יותר.
עד כה ביתי בת השנתיים מקבלת בקבוק של מטרנה בבוקר.
מאוחר יותר היא אוכלת בסביבות 8 וחצי ארוחת בוקר בגן.
אני רוצה להפסיק עם הבקבוק מטרנה אולם כרגע זמן האכילה עם הזמן המועט שיש לנו בבוקר קצת מקשה על ארוחת בוקר מסוג אחר. אנחנו יוצאים מוקדם מהבית.....
רציתי לשאול, האם מאחר וגם ככה ב8 וחצי היא אוכלת ארוחה בגן, האם זה בסדר לתת לה ב6 וחצי כשהיא מבקשת את הבקבוק, חטיף דגנים (חטיף אנרגיה) כלשהו במקום הבקבוק?
חטיף שכזה ניתן לאכילה בזמן מהיר יחסית ולא מלכלך.....
אשמח לקבלת תשובה בעניין.
תודה ושבוע טוב,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת בוקר לבת שנתיים - תגובה
מיכל מסר בן שלום07/03/2011שלום טלי,
חטיפי אנרגיה עשירים מאוד בסוכרים פשוטים ועל כן הייתי מוותרת עליהם כארוחת בוקר (אין הבדל רב בינהם לבין עוגיות או עוגה על הבוקר)
את יכולה להציע לביתך מעדן, או קורנפלקס וחלב או כריך עם ממרח במקום בקבוק הפורמולה.
כמו כן את יכולה להציע לה כוס משקה כגון מיץ תפוזים או כוס חלב או אפילו שוקו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)