מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כנסו בבקשה ( :סיוון <:20/12/2007
היי !
אני הלכתי לדיאטנית מקצועית והיא הביאה לי תפריט .
והיא כתבה שמה לצהריים , חזה עוף .
ורציתי לדעת איך מכינים חזה עוף לא מטוגן .
היא אמרה לי את זה אבל לא הסבירה .
ואני לא יכולה לקבוע עוד תור .
כי נותנים רק אחרי שבועיים , וזה מתי שאני צריכה ללכת אליה עוד פעם .
מקווה שתענו לי מהר ( :
חסויה . [ :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסויה על חזה עוף
ד''ר הגר שפר22/12/2007שלום לך
זאת שאלה מצוינת ויש כמה דרכים טובות וטעימות להכין חזה עוף.
אני ממליצה לכל המטופלים שלי להשתמש בתרסיס שמן PAM כדי לטגן את חזה העוף, אפשר לטבל אותו במגוון רטבים ותבלינים וזה יוצא מצוין, אני אוכלת את זה בצורה הזאת כל יום.
אפשר גם להכניס לטוסטר או לצלות בגריל או בתנור.
בכל מקרה כדי להשקיע קצת בתיבול או ברוטב כי זה משפר מאד את הטעם.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי בבקשה (:
סיוון <:22/12/2007והתרסיס של השמן PAM איפה אפשר להשיג ?
בסופרמרקטים יש ?
וכשעושים אם התרסיס אפשר להכין את החזה עם פרורי לחם ?
[ כאילו זה בריא \ טוב ? ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה ( = \
סיוון <:25/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)