מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד שאוכל רק עוף!!רינה03/04/2011
ילדי בן ה 9 ניזון אך ורק מעוף (חוץ מארוחות הבוקר בהן הוא אוכל דגנים עם חלב או מעדן חלב)
בצהריים מסכים רק לעוף, לא בש ר לא פחממות ולא ירקות
לפעמים נוגע קצת בירקות על הצלחת
בערב גם עוף-לא ביצים וגבינות
האם זה נורמלי? בריא?
שאלה שניה - איך אני מגוונת לו במוצרים? בתבשילים?
גם לא אוהב עם רוטב אלא רק יבש ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שאוכל רק עוף!! - תגובה
ענת מטיאש03/04/2011רק עוף זה לא מספיק,צריך לעשות בדיקות דם לחסרים של ויטמין בי12 וברזל לנסות לגוון בהודו ובקר ופתיתים ואורז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוף זה ממש לא טוב אבל
שגית ק04/04/2011אין ספק שלבנך יהיוחסכים בתזונתו ויטמינים של ירקות ופחממות..
אבל אם כבר הוא אוכל הרבה עוף לפחות תדאגי שזה יהיה עוף בריא וכמה שיותר טבעי ללא תרופות והורמונים
אני קונה את העוף של טבע עוף שהוא טבעי לגמרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוף זה ממש לא טוב אבל - תגובה
מיכל מסר בן שלום06/04/2011משתתפי פורום יקרים
יש דרכים רבות
להוסיף ויטמינים ומינרלים למזון
ניתן להציע לילדים מולטיויטמין שניתן למצוא במגוון צורות אטרקטיביות לילדים
כגון סוכריות גומי שוקולד וכדומה
כמו כן חשוב להמשיך ולנסות להוסיף מזונות ולגוונם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם כל מילה
סיון07/04/2011גם אני התחלתי לפני כמה חודשיים לתת לילדי מולטי ויטמין לילדים של סולגאר ואני ממש יכולה להרגיש את השיפור. זה תומך להם במערכת החיסונית והילד הקטן שלי שהיה ילד חלשלושי מבחינה בריאותית ממש התחזק.
כמובן שצריך להקפיד גם על תזונה נכונה ושינה טובה שעוזרת להתפתחות.
אף אחד לא אמר שלהיות הורים זה מקצוע קל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)