תודה למנהל המחלקה כירורגית חזה שיבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה למנהל המחלקה כירורגית חזה שיבא
    אילנה
    24/07/2011

שלום

שמי אילנה שני אני מבקשת לשתף את כל הפורמים, ורוצה להודות מקרב לב לרופא היקר מנהל המחלקה לכירורגיית חזה ד"ר בן נון אלון על הצלחה בניתוח להוצאת גידול סרטני בריאות .
    כשהבשורה הקשה בפינו ואנו נאלצים לחפש מושיע פנינו בהמלצת הרב פירר לד"ר בן נון זה היה בערב חג, השארנו הודעה טלפונית חמש דקות לאחר מכן ד"ר בן נון חזר אלינו אסף אותנו עודד אותנו . בצניעות וענווה שאין כדוגמתה הסביר את המצב והקרין מאישיותו הנעימה , נטע בי תקווה שלווה ובטחון והרגשתי שפגשתי את שליח האלוהים שהוא ורק הוא יוציא אותי לאור.
    אני מבקשת דרככם להודות לד"ר בן נון אלון שתבורכו בבית החולים שיבא בעוד רופאים מיומנים ומומחים כמותו .
    לסיכום לא יכולנו לאחל לעצמנו רופא יותר מומחה מקסים ומיומן כמו ד"ר בן נון אלון
    שהוא המודל לחיקוי .

יישר כוח ,אילנה שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מלאך בדמות אדם

משה
    02/08/2011

גם אני עברתי ניתוח אצל ד"ר בן נון במחלקת ניתוחי חזה בתל השומר, כריתת שתי אונות מהריאה הימנית בשל גידול סרטני שהתגלה שם,אין מילים לתאר את הצניעות, העדינות הביטחון והמקצוענות של האדם הגדול הזה, מי ייתן וירבו רופאים כמותו, כיום אני חודשיים לאחר הניתוח וחוזר לפעילות, שוחה מתעמל ומתפקד ב"ה מצוין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר אלון בן-נון

ענת
    31/08/2011

גם בחלקי נפלה הזכות להיות מטופלת ומנותחת של דר' בן-נון שהוא מלאך של האלוהים ישר כח ושיהיה לך הכח להמשיך ולהציל ולנחם את אלה שעולמם חרב עליהם ברגע אחד וזה מה שעשית לי תודה לך מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו