כאבים בבית החזה ובבליעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבית החזה ובבליעה
    דניאל
    28/11/2011

שלום רב,

אני בת 20 בריאה בדר"כ.
    אתמול בערב החלו לי כאבים בבית החזה - הכאב הוא יחסית באותו איזור : בערך באיזור שבו הצלעות מתפצלות, אבל לא בקדמת בית החזה אלא באיזור של הגב (אבל לא בעמוד השידרה). אתמול ובמשך הלילה היו לי כאבים גם ללא קשר לנשימה, אבל בעיקר בעת נשימות עמוקות. בנוסף, היו לי כאבים גם בזמן הבליעה (אפילו בבליעת רוק) פחות או יותר באותו איזור שכאב לי בזמן הנשימה. בלילה התעוררתי בגלל הכאב אבל במשך הבוקר נחלשו מאוד הכאבים (הייתי במצב מנוחה). יש לציין שאתמול היו לי גיהוקים די חזקים ולא נעימים שעברו די מהר (ניסיתי להעביר אותם ע"י שאיפת אוויר בחוזקה)והכאבים התחילו לא מיד עם סיום הגיהוק. בנוסף יש לי כבר כאב בעצם הבריח השמאלית כבר כ-3 שבועות...
    למרות שהכאב מאוד חלש עכשיו אני עדיין חוששת שהכאבים החזקים יחזרו...האם זה דורש בירור מעמיק יותר אצל רופא המשפחה, או שמאחר והכאב נחלש מאוד יש לתת לזה לעבור לבד ?

בברכה, דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבית החזה ובבליעה

הוספת תגובה

• כאבים בבית החזה ובבליעה - תגובה

ד''ר עוזי יזהר
    28/11/2011

דניאל שלום,

גש לרופא המשפחה להבדק במידה ותלונותיך יתמידו.
    בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו