שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנה
    05/02/2008

בת 26

לפני 3 שבועות החלו לי כאבים בבית החזה מצד ימין וכעת הכאב החל גם בגב באותה נקודה הכאב לא תמידי כאשר אני מזיזה בצורה מעגלית את היד והכתף אני מרגישה את הכאב מלפנים ומאחור כאב נקודתי ופנימי אבל לא בכל שעות היום למשל אתמול קמתי בבוקר עם כאבים וכשהתחלתי לזוז הכאב חלף היום קמתי בלי כאבים אבל בצוהריים ניקיתי את הבית והכאבים חזרו עברתי צילום חזה לפני שבועיים קידמי וצדדי והוא יצא תקין לפני 9 חודשיים עברתי הגדלת חזה האם יש קשר??? אציין שאני עובדת כמלצרית פעם בשבוע במשך 12 שעות רצופות האם הכאבים יכולים לנבוע מזה??? אני ממש לא יודעת ממה כאבים אלו(דלקת,שריר שנתפס.....) יכולים לנבוע, תוך כמה זמן הם אמורים לחלוף והאם עלי להפסיק לעבוד?? אני ממש מודאגת מכאבים אלו????????????

בעוד שבוע יש לי מיפוי עצמות
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• להרגע

ד''ר מאהר דיב
    06/02/2008

בת ה 26 שלום
    לכאבים ישנם הרבה סיבות, רובם זה דברים פשוטים וניתנים לטיפול ובחלק גדול הכאבים חולפים בלי שנידע מה הסיבה
    זה טוב שעשית צילום חזה, ומיפוי עצמות המתוכנן יכול לעזור בכיוון
    אני לא הייתי מפסיק לעבוד, אלא אם יש החמרה קשה אחרי המשמרת.
    לגבי הקשר עם ניתוח השד, חשוב תזמון הופעת כאבי החזה ביחס לניתוח השד, אם הצלקת נראית טוב ואין סימני דלקת קרוב לוודאי שאין קשר
    לסיכום את יכולה להיות רגועה ותעדכני אחרי המיפוי
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו