עצם מקור יונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם מקור יונה
    22/03/2012

שלום, אני נערה בת 13 ויש לי את עצם מקור היונה בחזה. זה נורא מפריע לי וכבר הלכתי לרופא והוא אמר לי שכשאגדל זה יסתדר איכשהו, לא הבנתי ואני רוצה למצוא פתרון להוציא את זה או לסדר את זה כבר עכשיו- (זה נורא מביך) ואני חושבת שזה עוצר את תהליך הגדילה שלי. אשמח לעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם מקור יונה

הוספת תגובה

• עצם מקור יונה - תגובה

ד''ר עוזי יזהר
    25/03/2012

שלום,

ניתן לעזור לך בניתוח.
    אם תרצי לקבל פרטים את מוזמנת לפנות למרפאה שלי לניתוחי חזה בבית החולים הדסה עין כרם או כל מרפאה אחרת לניתוחי חזה בארץ. ניתן לתקן גם בגילך

בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם מקור יונה

26/03/2012

שלום רציתי להוסיף שאלה לתגובה הקודמת שלי... האם העצם מזיקה? וחייבים להוציא אותה? אשמח לתשובה.. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם מקור יונה - תגובה

ד''ר עוזי יזהר
    28/03/2012

שלום,

הבעיה אינה בעצם אלא בגדילה לא תקינה של הסחוסים בקצה הצלעות המתחברות לעצם החזה. בניתוח מסירים את עודף הסחוסים ואז העצם מתיישרת.

בברכה, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו