שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רות
    11/11/2012

שלום.לפני כחודשיים עברתי לובקטומי עים רביזיה שלמה של כל הבלוטות והיה לי אדנו קרצינומה בגודל 1.4 ס"מ ונאמר לי שלא אצתרך כימוטרפיה ושום טיפול.במקרה איבחנו את זה בגלל שעברתי כימוטרפיה בגלל נון הודקין לימפומה ולביקורת עברתי פט סיטיואז ראו את הממצא בראה. אני הבראתי מהלימפומה הפט היה לפני 3 חודשים והלימפומה התגלתה לפני שנה ואני כעת בריאה לפי הרופא וגם הרגשתי טובה.יש לי תור למעקב אונקולוגי ונתבקשתי לבדוק סממנים .כל הסממנים היו בסדר פרט לCA 125 שהיה 417 מאוד גבוה אני יודעת מה משמעות סמן זה אבל אני כל השנים הולכת לגניקולוג כמעקב רגיל .אני בת 68 ואין לי בעיה ורק לפני 3חודשים עשיתי סונר גניקולוגי כל שנה עושה ובדיקת רופא והכל בסדר.השאלה שלי היא האים יכול להיות שאחרי לובקטומי יש גירוי של קרום הראה וזה יגרום ל CA125 להיות גבוה ?זה פעם ראשונה שאני בדקתי סממנים .תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר עוזי יזהר
    12/11/2012

רות שלום,

למייטב ידיעתי ניתוח או גירוי של הפלאורה לא צריך לגרום לעליה של סמן זה.
    ממליץ לך להתייעץ עם הרופא האונקולוג שלך.

בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו