מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום פרופ' בן נון!צורי05/06/2014
אני בחור בן 27. בעברי (לפני שנתיים) סיימתי טיפולים ללימפומה שאינה הודג'קין, הכללו בין היתר השתלת מח עצם והקרנות לחזה.
בימים אלו אני חווה בפעם החמישית מקרה של חזה אוויר בריאה שמאל. (אני כותב למעשה מתוך בית החולים פוריה שבטבריה כשאני מחובר לנקז, היום השני לאישפוז) המקרה הראשון היה לפני כ-7 חודשים, ולאחר מקרה שני (שבוע לאחר המקרה הראשון) עברתי ניתוח ע"י פרופ' בסט ברמב"ם. מאז עוד 3 פעמים.
התייעצתי עם פרופ' בסט ממש לפני כמה ימים. לאור העבר של ההקרנות ומבט שלו על צילום הסי.טי. האחרון, נאמר לי שעל פי דעתו יש קשר ישיר של ההקרנות לחזה האוויר החוזר ונשנה, וכל מה שניתן לעשות הוא להמתין שהריאה תשתקם עם הזמן, ומתישהו זה יפסק.
אני די מיואש ואובד עצות בעניין, זו תקופה קשה מאוד, הן פיזית ומנטלית. אני לא מסוגל להתאשפז כל-כך הרבה פעמים. כבר חושש מן הפעם השישית, וחושש מן הנזק לריאה עם כל אשפוז וחיבור נקז וכל היוצא בזאת.
הייתי מאוד רוצה לתאם ייעוץ גם איתך.
ולשאול בינתיים- האם יש פיתרון למצב לפי דעתך? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?