סטרואידים במשאף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרואידים במשאף
    רות
    27/11/2014

שלום.עברו כמעט חודשיים מאז שקיבלתי את 5 ההקרנות הסרקטקיות באיזור הריאה -החזה בגלל ממצא קטן שהיה באיזור הניתוח שעברתי לובקטומי לפני שנתיים NSCL ולא ניתן היה לקחת ביופסי חזרתי על הסמן CA125 והערך נשאר אותו דבר .מבחינה גניקולוגית הכל תקין.השאלה שלי הסטרואידים שקיבלתי סימבקורט פעמיים ביום הם היו אמורים לעזור בזה מפני שרופא ראות אמר שהנשימה שלך לא סדירה בהאזנה.אני לא מתקשה בנשימה רק בעליהו גם לא כל כך נורא השקיעה היתה גם גבוהה 86 השאלה אים השקיעה היא בעקבות ההקרנות ועים הזמן מקווה שתרד והאים הסטרואידים במשאף סימבקורט אמורים שהשקיעה תרד.?אני ממש מבולבלת כללית אני לא מרגישה רע מתפקת כמה שניתן ועצמאית.אשמח לקבל תשובות על המצב הזה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרואידים במשאף

הוספת תגובה

• סטרואידים במשאף - תגובה

פרופ` אלון בן נון
    27/11/2014

רות שלום
    קשה לענות על שאלותיך כי הן מאוד ספציפיות ומצריכות בדיקתך במרפאה ובדיקת תפקודי ריאות על מנת להחליט כיצד להתקדם. בכללי מה שאת מתארת תומך בהמשך מעקב בשלב זה עי רופא הריאות והאונקולוג שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו