מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם גידולי עור ונגעי עור שונים יכולים להדביק ולצמוח גם בקנה הנשימה?יעקב24/03/2016
שלום ד'ר
הערב הייתי עם חברים,ושם פגשתי מישהו שאני מכיר הייטב, שבעבר סיפר לי שיש לו סוג של סרטן עור, המיתבטא בהופעת גידולי עור או יבלות, שמידיי פעם מסירים לו אותם בניתוחי עור כירורגים,אינני יודע אם יש לו מחלת יבלות וירליות או סרטן עור, מה שוודאי זה המראה של יבלות ,גידולים קטנים בכל מיני מקומות אצלו כולל בידיים, הוא לחץ לי הערב ידיים, לא היה לי נעים שלא לתת לו יד, העיניין הוא שהייתי חייב מיד אחרי זה לקחת כדור ללחץ דם, כך שעם אותה יד פתחתי את כיסוי האלומיניום של הגלולה, ובלעתי את הכדור, האם קיימת אפשרות אפילו נמוכה שהגידולים האלה או היבלות במידה והן וירליות או מדבקות, האם עשויות עם הזמן להיתפתח אצלי או בגרון או בקנה הנשימה או בוושט, איזה שהם נגעים או יבלות או גידולים לאחר אותה נגיעה ביד של האיש, איך אוכל לדעת, או ניתן לדעת, אם ישנה הדבקה? , האם יכולים להופיע נגעים פנימיים כמו שהם מופיעים אצלו חיצונית? יש אפשרות כזו של הדבקה?אם זה מגורם ויראלי, או אולי גידולי אחר,או בכלל? יש נגעי עור על כפות הידיים שהם מדבקים ויכולים גם ליצור נגעים פנימיים, בסיטואציה כפי שתיארתי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם גידולי עור ונגעי עור שונים יכולים להדביק ולצמוח גם בקנה הנשימה? - תגובה
פרופ` אלון בן נון25/03/2016יעקב שלום
אתה יכול להיות רגוע
אין סיכון להדבקות קנה הנשימה או איבר אחר בתהליך שתיארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?