ליחה ונזלת תקופה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה ונזלת תקופה ארוכה
    אבי
    25/08/2017

לרופאים שלום הסיפור נמשך כחודש בערך התחילו שיעולים לא תכופים המון נזלת ונחיר סתום אחרי שזה לא עבר במשך שלושה שבועות התחיל לי כאבים מתחת לעין הייתי אצל רופא המשפחה שאיבחן סינוסטיס ונתן לי אנטיביוטיקה התסמינים באמת פחתו באופן ניכר אבל מהיום שהתחלתי לקחת אנטיביוטיקה יום אחרי הייתה לי ליחה מעורבת בדם לא המון אבל ניתן להבחין בדם זה קורה בעיקר בבוקר הסיפור של הליחה עם הדם בערך כשבוע שאני משתעל אין לי דם בליחה רק שאני מנסה למשוך נזלת בבוקר רואים דם ביצעתי גם סיטי חזה שיצא תקין כמו כן אני מעשן ובן 37 מה הלאה קצת חושש כי אני יודע שדם בליחה זה תסמין מובהק תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה ונזלת תקופה ארוכה

הוספת תגובה

• דם בליחה

פרופ` אלון בן נון
    25/08/2017

אבי שלום
    מה שאתה מתאר נשמע באמת כמו סינוסיטיס מתמשכת ולא מעבר לכך אך בכל מגרה מציע כי תיגש גם לבדיקה במרפאת ריאות על מנת שיראו את הסיטי שוב יבדקו אותך ויתנו המלצות מסודרת להמשך טיפול ובירור בהתאם לצורך.
    בכל מקרה כדאי גם לסיים את העישון כי זה בטוח לא מוסיף לבריאותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו