עוד שאלה בהולה מאד בהמשך למה שכתבתי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה בהולה מאד בהמשך למה שכתבתי בבקשה
    ליאן
    05/04/2019

פרופ' שלום ותודה רבה מראש, כבר שבוע אני עם ברונכיט חזקה. קיבלתי מוקסיפן וברונכוליט , לא לקחת את הברונכוליט, השתעלתי שבוע בצורה מטורפת 24/7 כמו נביחות של כלב בשעות היום והלילה שבכח רציתי להוציא ליחה שבקושי יצאה., גם היו לי התקפי שיעול בלי שרציתי שלא הפסיקו במשך עשר דקות. השיעול היום פחת, אבל, פתאם היום נהייתי צרודה והקול כמעט ונעלם פעם ראשונה בחיים שקרה לי דבר כזה. אני בפאניקה נוראית. השאלה שלי, האם משיעול יכול להיקרע מיתרי הקול או להיגרם נזק בלתי הפיך? בבקשה תשובתך הדחופה לי. תודה דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאן

פרופ` אלון בן נון
    06/04/2019

ליאן שלום
    אין סיבה לפניקה. זו תופעה מוכרת הנובעת מבצקת של מיתרי הקול ולא מקרע. לרוב חולף תוך 3--4 ימים.
    תמשיכי את הטיפול ובהדרגה המצב ישתפר
    במידה ויש החמרה בכל זאת אפשר לגשת למיון להבדק אך אני מניח כי לא יהיה צורך בכך
    שבוע טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאן

פרופ` אלון בן נון
    09/04/2019

ליאן שלום
    הסבירות לנזק מתמשך למיתרי הקול נמוכה מאוד ולכן צפוי שתוך שבוע הקול יתחלי להתאושש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו