מבקשת להתייעץ שוב בקשר לניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת להתייעץ שוב בקשר לניתוח
    ליאן
    25/11/2021

שלום פרופסור, הייתי שלשום אצל הגסטרו לדעת מה פשר הביופסיה שלקח. הוא אמר לי שאין לי הליקובקטר הקיבה בסדר יש לי דלקת בוושט ואני צריכה לחיות על כדורים כמו אומפרדקס ומקבילו. הבעיה שיש לי בקע 6 סמ וזה לא מתרפא לעולם. ואם לא אקח סותר חומצה חלילה הדלקת תחמיר יהיו צלקות ואנשים שלא מטפלים מגיעים לסרטן וושט ואפילו לא יכולים לאכול, אני נכנסתי לחרדה ולפחד ממש רעדתי. שאלתי אותו לגבי ניתוח בקע שמעתי על זה שיש הצלחה לא שאני בעד כרגע אבל רוצה לחשוב על זה, אמר לי חד משמעית היום לא מנתחים ולא כדאי. שוב שאלתי ממה הדם שיוצא ממני שאני מתעוררת מהשינה וגם במשך היום שאני מוציאה ליחה טיפונת בכח יש כתמי דם טרי. אמר כנראה מכלי הנשימה או מהריאות. אתה בתור מומחה יש דבר כזה שיוצא דם מהריאות ??? או מדרכי הנשימה שמה זה כולל ? כתבת לי פעם שעברה שאולי זה מהברונכיט ואני צריכה אנטיביוטיקה. אשמח לתשובה ממך . תודה רבה אני נואשת לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפתרון לחרדה ופחד הוא ביצוע הבדיקות

פרופ` אלון בן נון
    27/11/2021

ליאן שלום
    הפיתרון לחרדה ולפחד הוא ביצוע הבדיקות על מנת להבין מה בדיוק הבעיה ולטפל בה נכון.
    מבחינת הבקע והוושט מרבית האנשים מסתדרים עם טיפול תרופתי ואלה שאינם מסתדריםעוברים ניתוח לא מאוד קשה ומתרפים. בשלב ראשון צריך למצוא עם רופא המשפחה כדור מתאים שנטילתו אינה כרוכה אצלך בתופעות לוואי ויש לא מעט אופציות כאלה...
    בשלב השני את חייבת להתגבר על הפחדים ללכת למכון ריאות קרוב למקום המגורים שלך ולעבור הערכה מלאה כוללת ברונכוסקופיה (שזה באמת לא יותר קשה מהגסטרוסקופיה שעברת) על מנת לבדוק מה מקור הדימום ולטפל בו.
    אם מקור הדימום מהברונכיטיס הרי שהטיפול יתן לך שקט ותוכלי לחזור להרגיש טוב... חבל לדחות את זה..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו