מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת להתייעץ שוב בקשר לניתוחליאן25/11/2021
שלום פרופסור, הייתי שלשום אצל הגסטרו לדעת מה פשר הביופסיה שלקח. הוא אמר לי שאין לי הליקובקטר הקיבה בסדר יש לי דלקת בוושט ואני צריכה לחיות על כדורים כמו אומפרדקס ומקבילו. הבעיה שיש לי בקע 6 סמ וזה לא מתרפא לעולם. ואם לא אקח סותר חומצה חלילה הדלקת תחמיר יהיו צלקות ואנשים שלא מטפלים מגיעים לסרטן וושט ואפילו לא יכולים לאכול, אני נכנסתי לחרדה ולפחד ממש רעדתי. שאלתי אותו לגבי ניתוח בקע שמעתי על זה שיש הצלחה לא שאני בעד כרגע אבל רוצה לחשוב על זה, אמר לי חד משמעית היום לא מנתחים ולא כדאי. שוב שאלתי ממה הדם שיוצא ממני שאני מתעוררת מהשינה וגם במשך היום שאני מוציאה ליחה טיפונת בכח יש כתמי דם טרי. אמר כנראה מכלי הנשימה או מהריאות. אתה בתור מומחה יש דבר כזה שיוצא דם מהריאות ??? או מדרכי הנשימה שמה זה כולל ? כתבת לי פעם שעברה שאולי זה מהברונכיט ואני צריכה אנטיביוטיקה. אשמח לתשובה ממך . תודה רבה אני נואשת לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון לחרדה ופחד הוא ביצוע הבדיקות
פרופ` אלון בן נון27/11/2021ליאן שלום
הפיתרון לחרדה ולפחד הוא ביצוע הבדיקות על מנת להבין מה בדיוק הבעיה ולטפל בה נכון.
מבחינת הבקע והוושט מרבית האנשים מסתדרים עם טיפול תרופתי ואלה שאינם מסתדריםעוברים ניתוח לא מאוד קשה ומתרפים. בשלב ראשון צריך למצוא עם רופא המשפחה כדור מתאים שנטילתו אינה כרוכה אצלך בתופעות לוואי ויש לא מעט אופציות כאלה...
בשלב השני את חייבת להתגבר על הפחדים ללכת למכון ריאות קרוב למקום המגורים שלך ולעבור הערכה מלאה כוללת ברונכוסקופיה (שזה באמת לא יותר קשה מהגסטרוסקופיה שעברת) על מנת לבדוק מה מקור הדימום ולטפל בו.
אם מקור הדימום מהברונכיטיס הרי שהטיפול יתן לך שקט ותוכלי לחזור להרגיש טוב... חבל לדחות את זה..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?