מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמדה גבוהה של הסרעפת הימניתסופי22/07/2008
שלום מזה שנתים לפחות שאני סובלת מבעיות בליעה ,שאחרי בדיקת בלוטת התריס נמצאו קשריות שנוקרו ללא ממצא. לאחר מכן סיטי ראות שנראה תפליט פלורלי זעיר,ואחכ רופא ראות טען שזה לא תפליט אלא עיבוי של העלה וצריך מעקב. עשיתי צילום ראות שם לא נראה תפליט אך הרופא רשם עמדה גבוההשל הסרעפת הימנית יכול להיות שבעיות הבליעה,והכיוכים מגיעה בגלל הסרעפת? אנא ממך איזו בדיקות אתה ממליץ לעשות? תודה סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמדה גבוהה של הסרעפת
ד''ר עוזי יזהר23/07/2008סופי שלום,
עמדה גבוהה של הסרעפת מימין הוא ממצא שכיח בצילומי חזה. בד''כ הסרעפת מימין גבוהה יותר משמאל (בשל הכבד). זה כשלעצמו לא צריך לגרום לבעיות בבליעה. כמובן שצריך לראות הצילום על מנת להתרשם.
ממליץ שתראי רופא גסטרואנטרולוג על מנת לוודא שדרכי העיכול העליונות הן תקינות ושאין לך בקע סרעפתי, למשל.
שבוע נעים, עוזי יזהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרעפת גבוהה
ליאור23/07/2008שלום ותודה עשיתי צילום קיבה וושט שהראה שיש בושט סעיף של 18 ממ אבל אין לחץ. בקע בסרעפת הצילום לא היה מראה? מה שאתה אומר לי שהמשך טיפול לגבי הסרעפת זה גם רופא גסטרו?אני פשוט רוצה ללכת לרופא הנכון יש לי הפניה לגסטרו בגלל הושט תודה סופי ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרעפת מוגבהת
ד''ר עוזי יזהר24/07/2008סופי שלום,
אני מנסה לומר לך שאני חושב שאין קשר בין עמדה יחסית גבוהה של הסרעפת ותלונותייך. לא ראיתי את הצילום אבל אם זה מה שאני חושב זהו ממצא שכיח וחסר חשיבות. בסרעפת אין צורך לטפל. יש צורך להבין מדוע יש לך קושי בבליעה, ובעיה זו צריכה להתברר בד''כ אצל רופא גסטרואנטרולוג.
תודה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנסוף את הממליץ אולטרסאונד בטן בנוס
ליאור23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?