ניקוטין ? לא בסיגריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוטין ? לא בסיגריה
    פ.
    18/11/2008

אני משתמש בסיגריה אלטרונית המעבירה מעט ניקוטין לריאות האם יש בעצם השימוש בניקוטין בלבד!! נזק לריאות משהו שדומה לנזק שהזפת והעטרן גורמים? האם תהליך הניקוי הטבעי שהגוף שלי עובר יפסיק עקב השימוש בניקוטין עצמו בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוטין ? לא בסיגריה

הוספת תגובה

• סיגריה אלקטרונית

ד''ר עוזי יזהר
    18/11/2008

השימוש בסיגריה אלקטרונית הינו שלב חשוב בדרך להיפטר מהסיגריות בכלל. הרעיון בסיגריה הוא ליצור טעם וריח בהנחה שהמשתמש לא ישאף את החומר לריאותיו!!

המלצתינו - גם לחומר זה יש השפעה מזיקה. הדרך היחידה למנוע את המשך הנזק הוא להפסיק לעשן כלל, כולל הסנפת הניקוטין האלקטרוני הזה.
    קיים אתר אינטרנט ישראלי העוזר בגמילה מעישון ומכיל מידע רב וחיוני לאנשים כמוך -
    .isramensa

בברכה, עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם זה ללא ניקוטין כלל?

פלג
    23/11/2008

מה דעתך לגביי זה? ושוב לגביי השאלה השנייה שלי כל עוד אני לא מעשן סיגריות רגילות הריאות ימשיכו להוציא את הזפת החוצה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקוטין

ד''ר עוזי יזהר
    24/11/2008

אם זה אינו ניקוטין - לא רואה בזה נזק.

לאחר הפסקת עישון אין ממש תהליך של "הוצאת הזפת החוצה". פשוט לא ממשיל להצטבר בריאות יותר. חלק מהנזק שנגרם הוא אינו הפיך.

בברכה,

עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב בקשר לזפת...

פלג
    24/11/2008

אני יודע שרוב הנזק בלתי הפיך! אבל בנתיים ישנו אצלי תהליך כזה שמתרחש שהוא די משמח למען האמת זה נחמד מקווה שימשיך כמה שיותר תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו