מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוטין ? לא בסיגריהפ.18/11/2008
אני משתמש בסיגריה אלטרונית המעבירה מעט ניקוטין לריאות האם יש בעצם השימוש בניקוטין בלבד!! נזק לריאות משהו שדומה לנזק שהזפת והעטרן גורמים? האם תהליך הניקוי הטבעי שהגוף שלי עובר יפסיק עקב השימוש בניקוטין עצמו בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריה אלקטרונית
ד''ר עוזי יזהר18/11/2008השימוש בסיגריה אלקטרונית הינו שלב חשוב בדרך להיפטר מהסיגריות בכלל. הרעיון בסיגריה הוא ליצור טעם וריח בהנחה שהמשתמש לא ישאף את החומר לריאותיו!!
המלצתינו - גם לחומר זה יש השפעה מזיקה. הדרך היחידה למנוע את המשך הנזק הוא להפסיק לעשן כלל, כולל הסנפת הניקוטין האלקטרוני הזה.
קיים אתר אינטרנט ישראלי העוזר בגמילה מעישון ומכיל מידע רב וחיוני לאנשים כמוך -
.isramensa
בברכה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זה ללא ניקוטין כלל?
פלג23/11/2008מה דעתך לגביי זה? ושוב לגביי השאלה השנייה שלי כל עוד אני לא מעשן סיגריות רגילות הריאות ימשיכו להוציא את הזפת החוצה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקוטין
ד''ר עוזי יזהר24/11/2008אם זה אינו ניקוטין - לא רואה בזה נזק.
לאחר הפסקת עישון אין ממש תהליך של "הוצאת הזפת החוצה". פשוט לא ממשיל להצטבר בריאות יותר. חלק מהנזק שנגרם הוא אינו הפיך.
בברכה,
עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב בקשר לזפת...
פלג24/11/2008אני יודע שרוב הנזק בלתי הפיך! אבל בנתיים ישנו אצלי תהליך כזה שמתרחש שהוא די משמח למען האמת זה נחמד מקווה שימשיך כמה שיותר תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?