דם בליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בליחה
    שירי
    29/12/2008

אני בת28,לא מעשנת, בזמן האחרון יש לי דם בליחה ,יש לי כאבים בחזה מאחור כבר שנתיים,אך בזמן האחרון הכאב השתנה-פחות מעיק אבל קיים גם בצלעות בצדדים,לפעמים מרגישה שמשהו מעיק על הנשימה שלי מהריאה השמאלית בעיקר כשאני נשענת על הצד הזה בגב,אך לא רק-שוב התחושה לא מלווה אותי באופן תמידי, יש לי לפעמים שיעול יבש "נבחני" אך יכולים להיות ימים שלמים בלי שיעול ,עשיתי צילום ריאות שיצא תקין(גם לפני חצי שנה עשיתי צילום ריאות כחלק מאישפוז שלא קשור לזה וגם הוא יצא תקין) תפקודי ריאה תקינים ובדיקות דם תקינות, מחר אעשה גם ct, אני דואגת מאוד.....ממש בדיכאון מזה, האם יש סיבה להיות קצת אופטימית..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בליחה

הוספת תגובה

• דם בליחה

ד''ר עוזי יזהר
    29/12/2008

שירי שלום,

קיימות סיבות רבות לקיומו של דם בליחה ולא אלעה אותך בכל הרשימה. אני חושב שאת נמצאת במסגרת ברור נכון שכלל בדיקה גופנית ובדיקות הדמיה. CT זו בדיקה נכונה ובמידה ותהיה תקינה ייתכן כי רופא הריאה יבצע בדיקה נוספת על מנת להסתכל על הסימפונות של הריאות.

שבוע נעים ובריא, עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו