חזה סנדלרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה סנדלרים
    שוש
    24/07/2007

דוקטור שלום

הנכדה שלי בת ארבעה חודשים ואובחן אצלה חזה סנדלרים. תוכל בבקשה לתת אינפורמציה על המחלה הזאת, מה היא יכולה לעשות בעתיד ואיך אפשר לטפל בה?

אני מודה לך מאוד,
    שוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה סנדלרים

הוספת תגובה

• חזה סנדלרים

ד''ר אילן בר
    25/07/2007

חזה סנדלרים מתאפיין בעיוות של השלד הגרמי של בית החזה ( צלעות , עצם בית החזה , חוליות עמוד השדרה) עיוות זה יכול להיות קל ולא מורגש או קשה הגורם לעיוות אסטטי . הפתרונות שקימים הן בעיקרן כירורגיות אבל לא הייתי ממליץ על כל פתרון כירורגי לפני שעוברים את גיל ההתבגרות ולו מהסיבה שלעיתים חומרת העיוות מוקלית או שתיקון בגיל מוקדם מאד עלול לגרום לבעיות בשלב הצמיחה.
    בכול מקרה יש לדון בכול מקרה לגופו כי לעיתים יש צורך בהתערבות מוקדמת של אורטופד במידה ויש גם פגיעה בעמוד השדרה.
    בברכה
    ד"ר אילן בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לגבי תיקון חזה סנדלרים

לירן
    01/09/2009

מעיון בפורום זה ואחרים אודות השיטות הקיימות לתיקון חזה סנדלרים אני מוצא כי מדברים רק על ניתוח כירוגי, מחיפוש ברחבי הרשת מצאתי מרפאה בברזיל המתמחה בתיקון P.E. ללא ניתוח אלא עם מכשיר יישור שנבנה באופן אישי עבור המטופל, אשמח לשמוע התייחסות לגבי שיטה זו ללא הניתוח והאם יש בה ממש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה סנדלרים

ד''ר עוזי יזהר
    08/09/2009

לירן שלום,

לא ברור מהשאלה אם הכוונה לניתוח ע''ש נוס או טכניקה שאינה ניתוחית כלל. אשמח לקבל פרטים לגבי האתר והמרפאה בברזיל ולבדוק.

בברכה, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו