מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםמאיה16/08/2009
שלום.
אני בת 17 וחצי לפני כשלושה וחצי שבועות קיבלתי מין כאב נורא חזק באיזור החזה השמאלי ובמרכזו, במהלך הכאב היה קשה לי לנשום נשימות עמוקות והיה קשה לי לעשות תזוזות כלשהן כי בכל תזוזה הכאב התגבר, אפילו בשכיבה.
היו לי כאבים קטנים כאלה בעבר שנמשכו כמה שניות פעם בהרבה זמן
אך השונה בכאב זה הוא שהוא נמשך יום וחצי בערך, יום וחצי של הכאב המתואר הנ"ל
לאחר יום וחצי בטעות שיניתי תזוזה באיזור הנורא כואב והרגשתי מין "קליק" כאילו משהו שם זז או השתחרר... לאחר מכן כל כאב עבר לי לא הרגשתי שום כאב יכולתי לנשום רגיל והכל היה תקין
בכל זאת הלכתי לרופא הוא שלח אותי לבדיקת א.ק.ג והכל נמצא תקין
הבעיה היא שלאחר פחות משבוע התחילו לבוא לי עוד פעם כאבים מסוג הכאב שהיה לי בחזה רק שהפעם הם היו קצרים יותר של כמה שניות עד דקה אבל עדיין כאבים נורא כואבים וחזקים וגם בתדירות נורא גבוהה של פעמיים שלוש ביום (אפילו כשהייתי בחופשתי באילת-בלי בשום לחץ) דבר שהלחיץ אותי מאוד.
החלטתי לקחת מנוחה שבוע מכל מאמץ אפשרי עשיתי תרגילי נשימה וגמישות במשך שעה כל השבוע שהיה ואכן זה עזר, הכאבים נחלשו והפכו אף למין זרמים כאלו וגם כשבאו בהתקפים כבר לא באו בתדירות נורא גבוהה, אך עדיין עד עכשיו נמשכים לי כאבים באזור החזה, אומנם חלשים יותר אבל עדיין נמשכים ולפעמים יש גם הקרנה לאזור , של היד השמאלית הכתף, הגב.
כאבים קטנים אלה ודקירות אלה נמשכות אף עד היום והתופעה כבר נמשכת כמעט כחודש דבר שנורא מלחיץ אותי וכתוצאה מכך בזמן האחרון יש לי התקפי חרדה שאף פעם לא היו לי בעבר
אני נכנסת ללחץ מהר, פתאום מרגישה חולשה ודפיקות לב מהירות
הלכתי שוב לרופא במטרה שיישלח אותי לאיזשהו צילום כדי לבדוק שאכן הכל בסדר..הוא שלח אותי לקרדיולוג וגם רק "בשביל להרגיע אותי" כמו שהוא אמר כי מבחינתו הוא חושב שזה כלום (אך בימינו גם על הרופאים כבר אי אפשר לסמוך), וגם שלח אותי לבדיקות דם הבעיה היא שהקרדיולוג הוא רק עוד חודש וחצי בערך בראשון לאוקטובר ובינתיים אני לא יודעת מה קורה איתי ולמה הכאבים נמשכים גם אם חלשים יותר עדיין נמשכים ולמה הם לא עוברים, דברים אלו מגבירים אצלי נורא את החרדות כתוצאה מזה אני גם אולי לא ישנה טוב בלילות וזה מאוד מפריע לי....
אני יוסיף ויאמר שבמהלך כל התקופה הזאת של הכאבים לא חל שינוי במצבי הבריאותי כלומר, הרגשתי טוב לכל אורך הדרך וחוץ מהחולשות שנובעות מהלחץ, לא הרגשתי רע משום סיבה
מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה
ד''ר עוזי יזהר17/08/2009מאיה שלום,
בעייתך חורגת ממסגרת הפורום הנוכחי שמטרתו העיקרית היא עיסוק באונקולוגיה של בית החזה.
זהו מקרה למרפאה - הרופא חייב לבדוק אותך לעבור על כל הבדיקות שביצעת ולנסות להבין ממה את סובלת.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?