ניתוח כריתת הלינגולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כריתת הלינגולה
    ברכה רונן
    14/09/2007

אני סובלת מזה 6 שנים מדלקות בריאה , ותמיד בלינגולה. בכל שנה פעמיים עד שלוש דלקות. זה מלווה בחום, צמרמורות, ובעצם בניטרול שלי מהעבודה ומתיפקוד יום יומי. לאחרונה, לאחר ששוב חליתי, הרופא ממליץ על הסרת הלינגולה. אני מבקשת להבין בדיוק על איזה סוג ניתוח מדובר, מהי תקופת ההחלמה, האם זה יפתור אחת ולתמיד את דלקות הראיה? האם זה כרוך בסיכון? האם יש שיטה אחת לניתוח, והיא פתיחת בית החזה, או שמא אפשר להיכנס לריאות בדרכים אחרות?
    ובכלל, כל מידע נוסף יעזור לי מאוד.
    בתודה,
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כריתת הלינגולה

הוספת תגובה

• ניתוח ריאה

ד''ר אילן בר
    16/09/2007

ניראה לי שצדק הרופא בהמליצו על ניתוח לכריתת הלינגולה ושאולותיך נכונות הן וחיבת את לקבל הסבר מלא לפני שאת מגיעה להחלטה האם להסכים או לא לניתוח.תיקצר היריעה כאן במסגרת הפורום להסביר לך את המורכבות של הניתוח מה עוד שאני מאמין שיהיו לך שאלות נוספות .
    אשמח לעמוד לעזר לרשותיך כשכול הנתונים הרלוונטים לפני ( צילומי חזה , צילומי CT,תיפקודי ריאה , בדיקות דם ותוצאות ברונכוסקופיה שאני מניח שעשו לך).
    מידה ויש לך בדיקות אלו ותהי מעונינת בעצתי אשמח לעזור .
    ד"ר אילן בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו