דקירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות

היום היו לי דקירות בחזה בצד שמאל, כאלה שאני צריך להפסיק לנשום בכדי שיחלפו. בעבר זה גם קרה,אבל זה חולף לאחר כמה דקות כשנחים.

היום החלטתי ללכת למיון,הייתי במיון לאחר 10 דקות, וחיברו אותי ל אקג ,בדיקות דם וצילום חזה.
    שיחררו אותי הביתה, אמרו לי שבמאה אחוז לא עברתי התקף ושאין לי שום בעיה בלב.

כמו כן לפני שנה בבדיקת סקר, עשיתי בדיקת מאמץ, חיברו אותי להולטר - לא רק שהתוצאות היו תקינות, אמרו לי שיש לי לב של ספורטאי. מה שכן גילו לי שיש לי פעימה מוקדמת, אבל נאמר לי שאפשר לחיות עם זה.

מה מקור הדקירות האלו? תודה, גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות

הוספת תגובה

• דקירות

ד''ר אילן בר
    17/09/2007

מקור הדיקרות יכול להיות רב ומגוון מכיון שעל פי דבריך שללת בעיה לבבית ממליץ להבדק גם על ידי רופא ריאות
    גמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירות בחזה

ד''ר אילן בר
    20/09/2007

נראה לי שעברת בירור על מנת לשלול בעיות חריפות. על מנת לוודא שאין בעיות לבביות או ריאתיות עליך להתיעץ עם קרדיולוג ו/או רופא ריאות
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו