מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול טורדני כחצי שנה- חשד לגו"זרם כהן24/10/2009
שלום שמי רם ואני חייל בן 20.
לפני כחצי שנה בערך סידרנו את החדר מגורים שלנו בבסיס.
כאשר ניקינו והפכנו את כל החדר היה באויר המון לכלוך וחלקיקים קטנים של אבק או משהו...
בכל מקרה לא שמתי לב ולקחתי נשימה עמוקה דרך הפהוהרגשתי ששאפתי משהו. ממש הרגשתי את זה נכנס. באותו רגע השתעלתי כמו שבחיים שלי לא השתעלתי הרגשתי שאני הולך להקיא מרוב שיעול ושאני הולך להתעלף.
מאז אותו יום יש לי שיעול חזק כואב וכבד מאוד במהלך כל היום ובעיקר בלילה.
בנוסף אני מרגיש כאבים באיזור החזה לפעמים.
השיעול שלי כל כך חזק שהוא ממש דפק לי את החיים.
בלילות אני משתעל כמו חמור עד כאבים חזקים מאוד באיזור החזה ואני מפריע לכולם לישון.
בסופי שבוע כשאני עם חברים יש לי התקף שיעול כ"כ חזק כך שאני כבר מעדיף לחזור הביתה.
ככה אני סובל במשך 5 חודש בערך. פניתי לקבלת טיפול רפואי אצל הרופא יחידה והוא נתן לי קודיקל כדי לדכא את השיעול. אך זה לא עזר מיד אחרי שהפסקתי עם הכדורים השיעול חזר. רק טיפול סימפטומטי הוא נתן לי ואני חושב שהבעיה היא הרבה יותר רצינית. אני ממש חושד בגוף זר בריאות אפילו ממש ממש מזערי.
בנוסף במהלך החודש האחרון התחילו לי פצעים בפה ותפליטים בשקדים ללא כאבים או חום.
כל הפה שלי כרגע מלא אפטות אם זה בלשון אם זה בחנייכים. הם עוברים אחרי שבוע - שבועיים ולאחר מכן מגיעים חדשים. כנ"ל גם לגבי התפליטים בשקדים... הם נעלמים ובמקום שהם נעלמים מופיעים כלי דם כאילו שלא היו לפני. אני די בטוח שזה קשור לשיעול.
כי פשוט מאוד לפני כן הייתי מאוד בריא ובקושי הייתי חולה בחיים שלי. ולאחר מכן פשוט השיעול הכאבים בריאות והפצעים בפה נראה לי שהכל ביחד.
אין לי מושג אם זה בהכרח כניסה של גוף זר. אך איני יכול להתעלם מהעובדה שכל זה התחיל מאותו הערב שסידרנו את החדר ושאפתי משהו וממש לאחר מכן כל זה התחיל. על מה מצביעים הסימנים האלה? אם נגרם נזק בלתי הפיך במהלך כל התקופה הזאת שעדיין לא טופלתי והשתעלתי חזק כל כך? מה עליי לעשות ומה הטיפול? בנוסף ברצוני לציין שיש לי הפניה לרופא ריאות בעוד חודש (כי לא היו תורים בזמן הקרוב) אני מרגיש שאני באמת מתדרדר לאט לאט עם המצב.
והשאלה הכי חשובה זה שבמידה והרופא ריאות יחליט לעשות צילום ריאות, אם הגוף זר הוא ממש ממש מזערי? איך יוכלו לגלות אותו? ואיך יוכלו להוציא אותו?
אשמח שמישהו יעזור לי אני מאוד מאוד לחוץ זה פשוט הורס אותי.
תודה!
רם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לגוף זר
ד''ר עוזי יזהר25/10/2009רם שלום,
אתה חייב להיבדק על ידי רופא ריאות שחשמע את סיפורך, יבדוק אותך ויבצע קרוב לודאי בדיקות הדמיה של בית החזה (צילום חזה או CT של החזה). מעבר לכך קשה לעזור לך במסגרת הפורום שנועד בעצם לגידולי בית החזה.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?