מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן לטפל בטרסבה+הקרנהענת18/11/2009
שלום רב,
לפני כ 3 שנים התגלה אצל בעלי (כאשר היה בן 39) סרטן ריאות מסוג NSC קרצינומה, בצד שמאל- הגידול הוסר בניתוח שבמהלכו נצפו 4בלוטות למפה חשודות ששלוש מתוכן היו נגועות.
לאחר טיפולים כימוטרפיים והפסקה של כ 5 חודשים (עקב שיפור במצב) בעקבות "התקף אפילפטי" התגלה גידול בראשו שהוסר בניתוח וטופל ב 10 הקרנות. במהלך הטיפול רמת ה CEA עלתה ובעקבותיה נשלחנו לבדיקת PET . בבדיקה זו נתגלו שתי בלוטות לימפה בשער החזה אחת קדמית ואחת אחורית. בקוטר של 4 ס"מ.
בעקבות ממצא זה הוא החל טיפול הקרנתי וכימי, בסדרה של 6 סטים. בפועל הוא עבר רק 4 כי גופו לא עמד בטיפולים, ובמעקב שגרתי נצפתה שוב עליה דרמטית בסמנים שהגיעו ל 50.
נשלחנו שוב לבדיקת PET ושם לא נצפה דבר, ונכתבה הערה שהגידולים בשער הריאה קטנו באופן משמעותי, וכל הגוף נשאר "נקי".
הוחלט על טיפול ב TARSEVA אשר שמר על ערכים נמוכים כשנה. בתקופה האחרונה שוב עלו הסמנים ובעקבותיה נשלחנו שוב ל PET ושם נתגלה גידול בשער הריאה בקוטר סנטימנטר.
שאלתי היא איזה טיפול הוא יוכל לקבל בעקבות הממצאים החדשים?, והאם ניתן לשלב טיפול ביולוגי עם טיפול הקרנתי.?
לתשובתך המהירה אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר עוזי יזהר19/11/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=272 id=link]סרטן ריאות, סרטן ריאה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

