מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שרירים בחזה ובראותאסמתי02/03/2010
מקוה שזה הכתובות
עקב קושי נשימתי לאחר 8-10 שע' לאחר שאיפת הסימבורטק 160 (חוסר יכולת לקחת אויר לראות).
הרופא (רופאת המשפחה)אמרה להגדיל את המינון ל-2 שאיפות פעמים ביום (כלומר 320) למשך שבוע שבועים, כמו כן אני לוקח כבר 4 ימים רצוף כל בוקר 25 טיפות הרגעה בשם "איזי דיי".
כאמור אני כבר 4 ימים ברצף גם עם סימבורטק 320 וגם עם הטיפות- ההבדל לא הכי משמעותי וכך אני מגיע שוב לשעה 1500-1600 עם הרגשת חוסר היכולת להכניס אויר לראות (זר לא יבין זאת אבל זה "חרא של הרגשה"- חוסר שקט/עצבנות/חוסר סבלנות/פזיזות) - מקוה שטיפות ההרגעה יעזרו , השאלה העיקרית זה כאביים ממש פיזיים בצלעות בעצם הבריח (שרירי "פרפר" ובחזה באופן קבוע כבר 3 שבועות רצוף (כל יום אני אומר מחר מחרתיים יעבור)
ההרגשה כמו כאבי שרירים בתקופת צינון אבל באופן קבוע.
לא עשיתי סי טי ולא צילום חזה/ראות , כלום ! רק בדיקות נשיפה.
האם לא הגיע הזמן לעשות או אולי לדרוש זאת מהרופא,
מה בדבר ברונכסקופיה ? זה מתאים לי. אני פשוט מרגיש את הגוף כל הזמן (זה מתיש)
בן 43
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים
ד''ר רן קרמר02/03/2010יובל שלום ,
זו לא בדיוק הכתובת אך אנסה בכל זאת לעזור לך .
על פי התרופות אותם אתה מקבל והתסמינים אותם אתה מתאר אני מניח שאתה סובל מאסטמה.
כיון שאתה "לא מאוזן " מבחינת האסטמה כעת , המאמץ הנשימתי שלך ניכר וככל הנראה כתוצאה מכך אתה חש כאבי שרירים .
מציע שתפנה לרופא ריאות - פולמונולוג .
יש בארסנל עוד תרופות שניתן להוסיף בכדי לשפר את תסמיני האסטמה ( בהנחה שזו באמת הבעיה ) .
מקווה שתשתפר נשימתך ותהיה נינוחה יותר ואז גם כאבי השרירים יחלפו .
בהצלחה
ד"ר קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?