יש לי חזה יונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי חזה יונה
    אבי
    11/03/2010

אני בסוף שנות ה20 ומאז גיל 12-13 התחילה לגדול לי עצם בבית החזה(חזה יונה) . בגלל שאני חסון יחסית הבליטה קלה אבל מציקה לי ושמעתי שאפשר לעשות ניתוח כדי שייהיה לי חזה נורמלי.

אל מי אני פונה כדי לברר בקשר לניתוח או פגישה עם מומחה.

אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי חזה יונה

הוספת תגובה

• חזה יונה

ד''ר עוזי יזהר
    13/03/2010

אבי שלום,

חזה יונה הוא פגם מולד במבנה השלדי של דופן בית החזה. קיימות דרגות חומרה שונות, ובד''כ אם מתקנים עושים זאת מסיבות קוסמטיות ולא תפקודיות.

אם ברצונך להבדק על מנת להחליט האם, מה ואיך לעשות - עליך לפנות למנתח חזה במקום מגוריך.

בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה יונה

ד''ר עוזי יזהר
    13/03/2010

אבי שלום,

חזה יונה הוא פגם מולד במבנה השלדי של דופן בית החזה. קיימות דרגות חומרה שונות, ובד''כ אם מתקנים עושים זאת מסיבות קוסמטיות ולא תפקודיות.

אם ברצונך להבדק על מנת להחליט האם, מה ואיך לעשות - עליך לפנות למנתח חזה במקום מגוריך.

בברכה, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו