אלרגיה לביצים ד"ר טפליצקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לביצים ד"ר טפליצקי
    נעמי
    29/11/2008

שלום, ביתי בת 14 חודשים. היא היתה אלרגית לחלב ולסויה . בגיל 12 חודשים ביצעתי לה טסטים עוריים במרפאתך לחלב לסויה וביצים.לחלב ולסויה לא היתה תגובה אך לביצים היתה תגובה קשה למרות שאף פעם לא נתתי לילדה ביצים. חזרתי לרופאה עם התוצאות והיא אמרה שיש לתת ביצים לידה מאחר והטסטים לא מעידים על כלום. ואכן בצענו תגר חלב שהיה שלילי וגם לביצים לא היתה כל תגובה. אני רושמת לך את ההודעה מאחר וחשוב להגדיש להורים שטסטים עוריים אינם אמינים והנה הייתי מונעת מביתי ביצים סתם,כמו כן פחדתי לחסן אותה. ביתי אוכלת ביצים ללא בעיה למרות שההמלצה היתה לנימנע לפחות שנה. בכל מקרה סוף טוב הכל טוב. תודה ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לביצים

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/12/2008

שלום ליסה,
    גם אני שמח שבתך אוכלת ביצים ללא בעיה.
    טסטים אלרגיים מאוד אמינים, אך לפעמים הילד\ה מסוגל לאכול מזון מסויים למרות שטסט חיובי.
    תופעה זאת מוכרת מאוד. בשביל זה עושים את התגר עם המזון החשוד. לפעמים תגר יוצא שלילי כמו במקרה שלך ולפעמים הוא חיובי ומדגים רגישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו