אסטמה ואלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה ואלרגיה
    אורלי
    14/07/2009

בני בן הארבע כמעט סובל מאסטמה הקשורה באלרגיית קרדית אבק הבית והוא גם אלרגי לחלב פרה:
    1. לפני כשנתיים עבר בני בדיקות דם רסט (אלרגיה למזון).ליד החלב הופיע המספר 10. לפני כשנה חזרנו על הבדיקות שוב והמספר שהופיע ירד ל 5. האם ישנה חשיבות למספרים והאלרגיה במגמת ירידה.?האם פתאום מספרים אלו גם יכולים לעלות.?בקיצור - האם יש סיכוי טוב שבהמשך האלרגיה לחלב תחלוף?
    2. פעם בחודש (בערך)בני סובל מנזלת המתפתחת לשיעול אסמטי.הוא מטופל באינהלציה. בדרך כלל אנו עושים לו שתי אינהלציות בערב ובבוקר והעניין מסתדר. מתוך בדיקות אלרגיה שנעשו התגלה שבני אלרגי לקרדית אבק הבית. כעשרה חודשים הוא לקח סינגולייר; תחילה ההתקפים המשיכו כרגיל ובשלושת החודשים האחרונים נעלמו. לפני כחודש הפסקנו לתת לו סינגולר בעצתו של הרופא שביקש לבדוק כיצד הוא מסתדר ללא הסינגולר. לצערי בשבת האחרונה היה לו התקף נוסף. האם לחזור לסנגולייר? ואם כן, האם מתוך הידע שלך אכן סיגולייר גורם להפרעות פסיכיאטריות? אני שואלת מפני שבזמן לקיחת הסינגולייר היו לילות שהוא היה מתעורר בבעתה וטוען שיש לו על המיטה נמלים או כל דבר אחר, הדבר המפחיד היה שהוא טען שהוא רואה אותן.ולפעמים היה נדמה לי שהוא דכאוני במקצת ובוכה יתר על המידה (אולי סתם הייתי מושפעת מהכתבות שקראתי).
    סליחה על הכתיבה הרבה ותודה רבה על הזמן והמקצועיות שאתם משקיעים כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה ואלרגיה

הוספת תגובה

• אורלי

ד``ר בן רנר
    14/07/2009

הירידה ברמת הרגישות מבטאת תהליך חיובי.אני מניח שהכול יחלוף בסופו של דבר.סבלנות.לגבי הסינגולר התופעות הנוירולוגיות אינן נפוצות.במידה ואת מתרשמת שאמנם יש בעינ עם התרופה הפסיקי.ניתן לתת משאף במקום.צריך רק להוכיח את הקשר באופן וודאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו