אקזמה בכף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקזמה בכף היד
    ענת
    09/10/2010

אני סובלת מאקזמה קשה בכף יד ימין. זה מתבטא בגרד חזק שהולך ומתייבש עד היסדקות העור וחתכים רבים.
    אני לא מסוגלת לבצע את תבחין המטלית כי מבחינה חושית המדבקות על הגב לא נותנות לי מנוח.
    מצאתי את רשימת האלרגנים בתבחין אך בבדיקה מעמיקה שניסיתי לעשות בבית עם התכשירים שאני משתמשת בהם הלכתי לגמרי לאיבוד בבחינת מוצרי הקוסמטיקה והטואליטיקה שאין בהם את האלרגנים שבתבחין. מה גם שלחומרים רבים ישנם שמות נוספים.
    אודה לך מאוד אם תוכל להמליץ לי על סידרת מוצרי טואלטיקה וקוסמטיקה שהיית ממליץ למי שנמצא אלרגי לכל האלרגנים הרלוונטים בתבחין.
    אני רוצה לפתוח דף חדש ולנסות לנטרל את גורמי הסיכון. בנוסף, אני משתמשת בסבון נוזלי של ד"ר פישר לרחוץ את הבת שלי ונראה לי שאני אלרגית גם אליו.
    אנא, ייעץ לי במה אני יכולה להשתמש לשיער לפנים ולגוף כדי לנטרל כמה שיותר חומרים אלרגנים נפוצים.
    תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקזמה בכף היד

הוספת תגובה

• אקזמה בכף היד - תגובה

ד``ר בן רנר
    10/10/2010

שלום
    הבדיקה היחידה היא בדיקת המטלית ואין כל אי נעימות בבדיקה.לא ניתן להמליץ ללא הבדיקה.זיהוי החומרים קשה ללא ספק בגלל השמות השונים והקשר בן החומרים אבל זה המצב .היצרים פתרו את עצמם בהמצאה של"חומר היפואלרגי" אבל זה לא המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו