מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת כוכבאלימור מוסה25/08/2011
שלום! רכשתי מכשיר מכם לפני מס" שנים והיו בו המון תקלות {אני גרה במזרח ראשל"צ}
כל בעיה הייתי צריכה לבוא אליכם אם זה באוטו או באוטובוס {כל שבועיים} הבעיה היתה נפתרת באותה שנייה ואח"כ שוב חוזרת וזה היה מרגיז עכשיו המכשיר שוכב במגירה היות והוא לא עומד בעוצמות שאני צריכה {מחירו היה 3250} הומלץ לי לשדרג ומפאתי הזמן נשכח מזיכרוני {מודה} עכשיו כשרציתי להחליף אמרו לי שחלף זמן ואין לי אפשרות לשדרג
אני חושבת שהיות ואתם חברה שמחזיקה מעצמה אז אתם צריכים גם ללכת לקראת הלקוח
{לברר מה קורה לגבי השידרוג } ולא לדלג הלאה ולהגיד חלף זמן ואין מה לעשות זה לא פייר גם כלפיי.
עכשיו אתם רוצים שאני ארכוש מכם 2 מכשירי שמיעה זה לא בסדר!
כי יש לי עדיין את המכשיר הישן שאין לו שימוש ואני לא מוצאת כסף ברחוב
כדי לזרוק אותו{המכשיר הישן} ולרכוש חדש ...
אז בבקשה תני תשובה יותר הולמת אתכם כחברה מה אני עושה עם המכשיר הקודם שלי!!
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת כוכבא - תגובה
חגית שגיא25/08/2011לימור שלום
אברר את הנושא ואחזור אליך
חגית שגיא
אחראית בקרת מכשירי שמיעה במכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת כוכבא - תגובה
חגית שגיא28/08/2011לימור שלום,
על פי פרטי התיק, הוצע לך לך להחליף את גוף המכשיר בשל מבנה האוזן שלך בשנת 2006, ומאז ועד שנת 2010 לא חזרת עם תשובה. כעת כבר לא ניתן לעשות זאת מפאת הזמן שחלף.
אני אצור איתך קשר על מנת לספק לך תשובה מפורטת יותר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)