מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ויטמינים תוספי מזון
- גיל המעבר
- גניקולוגיה נערות
- פונדקאות
- תזונה טבעית
- רפואת משפחה
- פדיקור
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- נשירת שיער
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- דקלה דחית תביעת דימנציהדני27/12/2017
אמי היתה מאושפזת כחודש ימים באוקטובר 17 בשמואל הרופא ושוחררה עם דו"ח שיחרור המציין במפורש שיש לה בעיות קוגנטביות(דמנציה) וזקוקה להשגחה במשך מרבית שעות היום, ביום שהיא שוחררה הגשנו תביעות לביטוח לאומי, ולדקלה עם טפסי השיחרור, ביטוח לאומי שלח מעריך בסוף נובמבר ואישר זכאות מקסימלית לפני כשבוע , חברת הביטוח שלחה מעריך שלה בתחילת נובמבר לפני המעריך של ב.ל ודחה את התביעה בטענה שאין לה 3 פעולות מזכות מה שנכון אבל בחר להתעלם מהדמנציה שיש לה ובחר להתעלם ממסמכי השיחרור של בית החולים ובחר להתעלם מכך שאושרה גמלה מקסימלת מביטוח לאומי, למיטב הבנתי התשישות לבדה היא מצב מזכה. מה אתה ממליץ לעשות? האם כדאי לערר עצמאית שוב מול דקלה או רצוי כבר בשלב זה לערב עו"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית תביעה דימנסיה
קובי גרינברגר31/12/2017היי דני,
במידה ויש לך אישור רפואי המעיד שלאמך יש דמנסיה, היא זכאית לקבל 100% מהפיצוי שמגיע לה, גם אם מבצעת את כל פעולות תפקוד היומיומיות המזכות. על כן, מציע לך להגיש ערעור מול דקלה ולא לערב בשלב זה עו"ד.
בהצלחה
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמנציה
דני31/12/2017תודה על התשובה.
מי מוסמך לקבוע קביעה כזאת גריאטר או פסיכוגריאטר?
אם כתוב ירידה קוגנטבית וזקוקה להשגחה 24 שעות זה מספיק או צריך אבחון עם הגדרה מדוייקת? לא מתמצאת במקום בזמן...
מה השם המדויק של המחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמנציה
קובי גרינברגר31/12/2017בכיף דני,
מספיק שרופא גריאטר רושם שיש לה דמנציה שהמשמעות היא בדיוק כפי שרשמת וזאת עילה מספקת שחברת הביטוח תשלם 100% מהפיצוי חודשי. זה גם רשום בתנאי הפוליסה. פשוט מטרטרים אותך בגלל שאתה מגיע לבד בלי בעל מקצוע. תתעקש ובסוף הם ישלמו.
בהצלחה
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח סיעודי- דקלה- סיכוייםמימי15/08/2017
אני בת 30, חולה במחלה מערכתית קשה- הכוללת פגיעה בתפקוד שהחמירה לאורך השנים. אני מוכרת בביטוח לאומי במחלקת נכות, שירותים מיוחדים וניידות.
1. האם לאור העובדה כי מדובר במחלה "ותיקה" שלא התחילה בשנים האחרונות- זה עלול לפגוע בסיכויים שלי לקבל גמלת הביטוח? בידיי פרוטוקולים מכל הועדות בביטוח לאומי, כאשר האחרונות היו ב-2011, 2012. משם מצבי החמיר יותר ולכן כיום גם תובעת את הביטוח הסיעודי של דקלה, קופ"ח כללית.
2. האם ההרשאה שאני נותנת ע"י חתימה של ויתור סודיות היא כניסה לתיקי האישי בקופ"ח או פניה לרופא שלי להמצאת מסמכים רלוונטיים? כלומר האם הכל פתוח בפניהם (יש בכל זאת תכנים פרטיים ללא קשר למצבי הסיעודי).
3. האם שר"מ מעלה לי את הסיכוי לקבל הקצבה?
4. מה ההבדל בין שתי הפוליסות, הישנה והחדשה? הבנתי שהחדשה מדברת על תקופת החזר כוללת של חמש שנים ואילו הישנה של 6?
תודה רבה
מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי דקלה
קובי גרינברגר15/08/2017היי מימי,
בעקרון ביטוח סיעודי לא מכסה מצב רפואי קיים שהחל לפני ההצטרפות לביטוח.
במידה ומחלתך החלה לאחר הצטרפותך לביטוח את אמורה להיות בכיסוי מלא ואין לזה משמעות אם המחלה החמירה הצטרפותך.
ויתור על סודיות רפואית מאפשר גישה מלאה לתיק הרפואי שלך.
לא הבנתי מה זה שר"מ
ההבדל העיקריים בין פוליסת סיעודית ישנה:
מדובר שפוליסה אחידה וזהה בכל קופות החולים בתנאים ובהגדרות.
תקופת הפיצוי היא ל-5 שנים בכל קופות החולים
חלק מההגדרות והתנאים שופרו וחלקן הורעו
מצרף לך קישור לאתר של קופת חולים כללית
https://mushlam.clalit.co.il/he/gold/siudi/Pages/siudi_info.aspx
מאחל לך רפואה שלמה
בברכה,
קובי גרינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשר"מ
מימי15/08/2017הי ותודה על המענה.
שר"מ = שירותים מיוחדים. האם עובדת היותי מקבלת קצבה זו מגדילה את סיכויי לקבל את גמלת הביטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על שר"מ
קובי גרינברגר15/08/2017היי מימי,
אין קשר בין השר"מ של ביטוח לאומי לביטוח סיעודי.
בביטוח סיעודי יש מספר קריטריונים לקבלת פיצוי חודשי במקרה של צורך סיעודי, והם רשומים בקישור ששלחתי לך בהודעה הקודמת.
במידה ןאת עומדת בהם את תהיי זכאית לקבל פיצוי חודשי בנוסף לשר"מ ובתנאי שהצורך הסיעודי לא היה קיים לפני הצטרפותך לביטוח.
מאחל לך רפואה שלמה
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעה סיעודית עבור אדם שנפטרסיגל09/04/2017
שלום רב,
בעלי נפטר לפני כחצי שנה ובחודש האחרון לחייו הוא הגיע למצב סיעודי.
לא הספקנו לתבוע את חברת הביטוח דקלה בגין הזמן שהוא היה שרוי במצב סיעודי (הכל קרה מהר מאוד).
רציתי לדעת האם אפשר (וכדאי) לתבוע את חברת הביטוח על התקופה הזו?
אם כן האם הזכאות תהיה רק עבור אותו חודש (עפ"י מסמכים רפואים שמוכיחים זאת), ומה סדר הגודל של הסכומים והזמן שצריך להשקיע בתביעה כזו (כי רציתי
לדעת האם המאמץ שווה, כי בטח דרושה הרבה בירוקרטיה בדרך)?
בדומה רציתי לדעת האם ניתן לתבוע את ביטוח לאומי בגין מתן שירותים מיוחדים (או קצבת סיעוד, אני פשוט לא יודעת
למה הוא היה זכאי אילו היינו מגישים את התביעה שהיה עוד בחיים), וגם האם תקופת הזכאות תהיה רק בגין החודש הזה?
הייתי גם מעוניינת לדעת מה הפרוצדורה של הגשת התביעה (לחברת הביטוח ולביטוח לאומי)?
וגם האם על היורשים להגיש את התביעה או השאירים של הנפטר?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעה סיעודית עבור אדם שנפטר
קובי גרינברגר09/04/2017שלום סיגל,
בעיקרון ניתן לתבוע את חברת הביטוח עד 3
שנים אחורה, רק צריך להוכיח מבחינה רפואית
שהוא היה בעל צורך סיעודי באותה עת.
יחד עם זאת, אם הוא היה רק חודש המצב סיעודי
אין טעם לתבוע את חברת הביטוח. היות והתשלום
מתחיל רק לאחר תקופת המתנה של 60 יום.
משתתף בצערך
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת חברת ביטוח והחזר כספיםסיוון23/02/2017
חברת הביטוח סרב לשלם לנו ובינתיים מצאנו חברה אחרת שמוכנה. אם נעזוב את החברה הישנה אנחנו נקבל בחזרה את הכסף (שכאמור לא קיבלנו כשהיינו צריכים) או שצריך ללכת לערעור כדי לקבל את הקצבה ורק אז לעבור חברה? ומה עושים בינתיים כשאין עזרה לא מפה ולא מפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת חברת ביטוח והחזר כספים
קובי23/02/2017היי סיוון,
ממליץ לא לבטל את הביטוח כי עלול להיגרם לכם נזק כספי ניכר, וגם לא תקבלו בחזרה את מה ששילמתם .
אם זה ביטוח חדש אתם יכולים לקבל החזר מלא רק תוך 60 ימים מתחילת הביטוח.
בנוסף, אם תעברו לחברת ביטוח אחרת ייתכן שהמוצר החדש פחות טוב ממה שיש לכם, וגם לא תוכלו לתבוע את חברת הביטוח החדשה על מצב רפואי קיים.
יש לציין, שבמקרה של החלפת פוליסה סוכן הביטוח צריך לנמק בכתב את הסיבות והתועלות לכך.
אם חברת הביטוח הנוכחית עושה לכם בעיות ממליץ להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בנושא הזה.
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקלה לא מעלים את סכום הקצבהאמילי19/02/2017
עד עכשיו אמא שלי קיבלה תשלום חודשי מביטוח דקלה, עכשיו עברה למוסד סיעודי והעלויות שם גבוהות יותר. דקלה מסרבים להשלים את סכום הקצבה, האם אני יכולה לתבוע אותם לקבלת הכסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה לא מעלים את סכום הקצבה
קובי22/02/2017במידה ויש לך ביטוח סיעודי קבוצתי של קופת חולים כללית, סכומי הביטוח בעת אשפוז במוסד סיעודי גבוהים יותר מאשר בבית, ולכן את בהחלט יכולה לתבוע אותם על ההפרש. יש לציין שתקופת תשלום תגמולי ביטוח הוא עד 6 שנים. במידה והם מסרבים לשלם, ממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בנושא זה.
בברכה,
קובי גרינברגר
שם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית תביעה לאם חד הורית שצריכה סיועשני12/02/2017
הבן שלי מרותק לכסא גלגלים בעקבות תאונה. תהליך השיקום עוד ארוך ואנחנו לא יודעים עדיין אם זה עניין של חודשים או של שנים. הגשתי תביעה ישר לאחר התאונה אך דחו אותה, אז עוד לא ידענו את חומרת המצב ואת ההשלכות. אני אם חד הורית ואני זקוקה לסיוע עם הילד. האם אני יכולה להגיש את התביעה בשנית לאור הנתונים החדשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב סיעודי מתאונה
מאירה זוהר ושות`17/02/2017מהשאלה לא ברור איזו תאונה ארעה? למי השגתם את התביעה ? איזו חברת ביטוח ואיזו פוליסה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית תביעה
קובי22/02/2017בהחלט כן. מציע לך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בנושא זה
בברכה,
קובי גרינברגר
שחם ביטוח - הבית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טענת התיישנות על תאונה שהובילה למצב סיעודיסיגלית14/02/2017
החברה המבטחת דחתה תביעה שהגשנו בשביל אבא שלי מכיוון שהתאונה הייתה לפני יותר מחמש שנים ורק עכשיו הוא הפך לסיעודי, אבל הרופאים אומרים שהתאונה גרמה לכך שהוא הפך עכשיו לסיעודי ולא בעוד כמה שנים טובות. מה האפשרויות שלי במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיישנות בביטוח
מאירה זוהר ושות`17/02/2017בעיקרון עילת תביעה לסיעוד היא מתחדשת מידי חודש בחודשו , מהשאלה לא ברור באיזו פוליסת ביטוח מדובר? האם פוליסה לתאונות אישיות שכוללת פיצוי בגין מצב סיעודי מתאונה? האם זו הפוליסה של קופת החולים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרים לתשלום שכבר שולםגיורא16/02/2017
בת הזוג של הבן שלי עברה תאונה ועכשיו היא בתהליכי שיקום והיא עוד לא ממש מתקשרת. אין לה משפחה בארץ ולא ידענו שיש לה ביטוח ואנחנו שילמנו לה על כל ההוצאות (ועדיין משלמים). האם עכשיו שגילינו שיש לה ביטוח אנחנו נקבל החזר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
מאירה זוהר ושות`17/02/2017חסרים פרטים רבים כדי לענות לשאלה זו : באיזה ביטוח מדובר? סיעודי? מה מצבה של האשה בדיוק? האם היא סיעודית? איזו תאונה זו ? האם תאונת דרכים שישנן פוליסות סיעוד שמחריגות אותן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת סיעוד ביטוח דקלהעדי06/02/2017
שלום.. אמא שלי בת 51 לפני שנתיים וקצת עברה ניתוח בגב התחתון לקיבוע יצאה מהניתוח במצב טוב. לפני חצי שנה לערך אושפזה שוב במצב קשה עם כאבי גב חוסר יכולת לנוע לשבת לעמוד ללא כאב רב אם בכלל ובמקביל אובחנה כחולה בפיברומיאלגיה. בזמן האישפוז הגשנו תביעה לדקלה שאשרו תשלום לחודשיים. לאחר מכן שלחו רופאה הביתה שקבעה שוב שאמי סיעודית ואישרו חודשיים נוספים. ושוב שלחו רופא שלא טרח לבדוק אותה מלבד שלום וכמה שאלות שהייה של 4 דק לא נאמר כלום. נדחתה התביעה וקיבלנו הביתה מכתב מלא שקרים שבוצעה בדיקה ומה בוצע בבדיקה שלא היה ולא נברא. הגשנו ערעור הגיעה רופאה נוספת ביצעה בדיקה כראוי ומאז חלפו כבר חודשיים וחצי ואין תשובה כל םעם שאני מתקשרת עונים בתשובות מתחמקות ושונות. יש הגבלה לזמן התשובה? מה מומלץ לעשות? אשמח לעזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת סיעוד דקלה
מאירה זוהר ושות`09/02/2017לא ניתן לענות על השאלה מבלי לקרוא את המסמכים, בפרט את בדיקות התפקוד של דקלה והחומר הרפואי מבית החולים. וכמו כן יש לדעת האם אמך מקבלת קצבת שירותים מיוחדים מביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעת סיעוד דקלה
עדי09/02/2017לא אמא שלי לא מקבלת קצבת שירותים מיוחדים כי לא הגשנו בכלל לביטוח לאומי.. אבל השאלה בכללי אם קיימת הגבלת זמן לתשובה לתביעת סיעוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגשת תביעה נוספת על דבר אחרעודד02/02/2017
הגשנו תביעה לקבלת תמיכה בשביל אבא שלי, אבל הוא לא עמד בקריטריונים והתביעה נדחתה. היום המצב החמיר אבל מסיבות אחרות שגם עליהן אנחנו רוצים להגיש תביעה. האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת החמרה
מאירה זוהר ושות`09/02/2017ככל שדחיית התביעה הייתה מוצדקת, ניתן לנקוט בהליך החמרת מצב, אולם יש לבחון היטב במסמכים האם הדחייה לא הייתה דחיית סרק ("מצליח").
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של ניתוח פלסטי על תביעהניצן05/02/2017
אני מתעתדת לעשות ניתוח פלסטי. האם עלי ליידע את חברת הביטוח? האם זה ישפיע על התביעה שארצה להגיש בעתיד? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא מובנית
מאירה זוהר ושות`09/02/2017לא ברור הקשר בין ניתוח פלסטי לתביעות סיעוד בו עוסק הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לבטל ערעור?דליה09/02/2017
הגשנו תביעה לאחר תאונה, היא נדחתה והגשנו ערעור. כרגע נראה שהמצב משתפר וכנראה שלפי המצב הבריאותי הנוכחי אנחנו באמת לא זכאים. האם כדאי לבטל את הערעור או לחכות קודם לתשובה? אם נקבל את הכספים למרות שהמצב משתפר זה יכול להזיק בתביעה עתידית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לסיעוד
מאירה זוהר ושות`09/02/2017שלום רב, אם הנכם יודעים שלא באמת קיימת כרגע זכאות לסיעוד, אזי תמיד מומלץ לנהוג ביושר כלפי חברת הביטוח , ולשמור את הזכאות למצב אמיתי ונכון . הכל כמובן בהנחה שאכן אין זכאות לפי המצב בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית תביעה בשל היסטוריה משפחתיתאייל29/01/2017
דחו את התביעה שהגשנו בשביל אמא שלי בטענה שלא ידעו על ההיסטוריה המשפחתית שלה של בעיות נוירולוגיה, אף על פי שהיא עומדת בכל התנאים הנדרשים. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי גילוי
מאירה זוהר ושות`29/01/2017כשעולה טענה ל"אי גילוי", מומלץ להגיש תביעה משפטית בה יועלו טענות עובדתיות מתאימות, וגם טענות משפטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת הוצאות של מחלקה סיעודיתחנן26/01/2017
אבא שלי כבר כמה שנים בבית אבות ועכשיו המצב שלו מתדרדר והוא מועבר למחלקה הסיעודית. עד עכשיו הוא טיפל בכל הפרטים הבירוקרטיים אז אני לא בטוח איך זה עובד. האם חברת הביטוח משלמת את ההפרש על ההוצאות של המחלקה הסיעודית? מה אני עושה אם הם יידחו את התביעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
מאירה זוהר ושות`29/01/2017חברת הביטוח אמורה לשלם לפי תנאי הפוליסה, לא תמיד זה נגזרת של העלות בפועל. בכל מקרה, יש בפוליסה תקרת כיסוי בד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתוך כמה זמן אפשר להגיש ערעור?רותי19/01/2017
מהו הזמן המקסימלי שיכול לעבור עד שכבר אי אפשר להגיש ערעור על תביעה שדחו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערעור
מאירה זוהר ושות`24/01/2017אין הגבלת זמן, אולם ההתיישנות לא נעצרת אלא עם הגשת תובענה לבית המשפט. גם ערעור לא עוצר התיישנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?