צפצוף חזק בשתי האוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפצוף חזק בשתי האוזניים
    יוסי
    12/09/2011

שלום,
    בארבעת הימים האחרונים נטלתי חלק בהפלגת תענוגות.
    כל ערב (ובוקר) היו מסיבות עם מוזיקת האוס טראנס וכו'.
    אני,יחד עם חברי עמדנו בערך 5 מטר מ-6 רמקולים (כל אחד בגובה של 1.20מ') ורקדנו.
    העניין הוא, שכבר מהערב הראשון אותו סיימנו ב 04:00 לפנות בוקר,אני שומע צפצוף בלתי פוסק חזק להחריד בשתי האוזניים, כשאני מדבר אני מרגיש כאילו אני נמצא בתוך מים. עד לאותה מסיבה שמעתי מצויין,אני בן 30,עברתי מספר מסיבות בחיים, מעולם לא הרגשתי כזו ירידה בשמיעה או נזק אחרי שהות במועדון..

עצוב לי לשאול,אבל מה אני עושה עכשיו?,האם להיוועץ ברופא? או להמתין מספר ימים בציפייה לשינוי?

אודה להתייחסותכם,
    לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפצוף חזק בשתי האוזניים

הוספת תגובה

• צפצוף חזק בשתי האוזניים - תגובה

ענת כוכבא
    12/09/2011

ליוסי שלום! לפי התאור שלך ברור, כי מערכת השמיעה שלך הגיבה באופן שלילי לחשיפה לרעש. זה קודם כל צריך לשמש לך כאות אזהרה לבאות : עליך להיזהר מחשיפה לעוצמות חזקות. נכון לעכשיו עליך להמתין מספר ימים ולראות, אם התופעה חולפת. בהמשך, גם אם הכל נראה תקין, אני ממליצה לך לעבור בדיקת שמיעה על מנת לוודא, כי שמיעתך לא נפגעה. כמו כן מומלץ שתצטייד באטמי אוזניים אם בכוונתך להמשיך להשתתף במסיבות מסוג זה על מנת למנוע חשיפה לרעש מתמשך בעוצמה חזקה. תרגיש טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו