רגישות לאחר הוצאת שעווה והשפעתה על

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לאחר הוצאת שעווה והשפעתה על
    איילת
    13/09/2011

שלום רב,
    נקבעה לי בדיקת שמיעה למחר אצלכם. אלא שלפני שבוע הוציא לי רופא אאג שעווה, פעולה שבמהלכה חשתי כאבים באזניים, עד עכשיו יש לי מעט כאב, רגישות והרגשה שאוזן אחת קצת סתומה.
    אציין, שתעלת האוזן שלי צרה במיוחד.
    האם לדחות את הבדיקה, מה לעשות?
    בתודה על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לאחר הוצאת שעווה והשפעתה על - תגובה

חגית שגיא
    13/09/2011

איילת שלום
    קשה לענות תשובה מוחלטת. במידה וקיים חשד כלשהו לדלקת/נוזלים באוזן הרופא רוצה בדיקת שמיעה במצב זה על מנת לאשר חשד זה ולקבל תמונה על הקף הבעיה.
    במידה ונשלחת לבדיקת השמיעה על מנת לדעת סף שמיעה לשם קבלת החלטה על מכשירי שמיעה, למשל, אז אין טעם לבצע בדיקת שמיעה במידה ויש אטימות, שיכולה להעיד על מצב חולף של נוזלים או דלקת.
    לכן, קשה לתת תשובה חד משמעית.
    בכל מקרה, עליך לחזור לרופא ולברר מה הסיבה לכאבים ולתחושת האטימות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות באוזן לאחר הוצאת שעווה

איילת
    13/09/2011

תודה על התשובה. מטרת הבדיקה היא בירור אם יש ירידה בשמיעה, אך יש גם בעיה עם שעווה שמצטברת וכל שלוש שנים אני מסלקת אותה. כל עוד היו שטיפות אוזן, לא היו בעיות. אך משהחלו להשתמש במין חיטוט עם מקל מתכתי זה כואב ומטריד לטווח ארוך ויש לי הרגשה שהשעווה פשוט נדחפת יותר עמוק. האם אין אפשרות לחזור לשיטת השטיפה הרגילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות באוזן לאחר הוצאת שעווה - תגובה

חגית שגיא
    13/09/2011

איילת שלום,
    שאלה זו יש להפנות לרופא/פורום אא"ג...

חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו