מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש במכשיר שמיעהיואל14/09/2011
שלום רב,
בתחילת שנות השמונים רכשתי מכשיר שמיעה. אבל, לא השתמשתי בו.
היום בגלל התבגרותי, אני מרגיש צורך בשימוש בו.
כיצד לנהוג.
הערות:
1. רמת השמיעה לפי הסולם הערכי השמעה עמד על 80 ( אני לא יודע באיזה יחידות מדדה זה נמדד- אני מעריך דציבלים)
אודה לכם
יואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במכשיר שמיעה - תגובה
חגית שגיא14/09/2011יואל שלום
על פי מה שרשמת מכשיר השמיעה ברשותך כבר 30 שנים. אני לא בטוחה שהוא פועל בצורה תקינה - למרות שלא השתמשת בו. מכשירי שמיעה אנאלוגים (כמו זה שברשותך) החזיקו מעמד בממוצע סביב 10 שנים. בהחלט היו מקרים של מכשירים שהיו בשימוש יותר שנים מכך, אך 30 שנים זה בהחלט פרק זמן ארוך מדי בשביל להניח שהמכשיר - אם פועל - פועל כשורה.
מלבד עובדת התקינות, עולם מכשירי השמיעה התקדם מאוד בשלושים השנים שעברו מאז שרכשת את המכשיר, וממכשיר חדש תוכל להנות מתפקוד שמיעתי טוב בהרבה מזה שתקבל ממכשיר השמיעה הישן שברשותך.
אם בכל זאת תחליט להשתמש במכשיר שרכשת, עליך לוודא תקינותו במכון השמיעה בו רכשת אותו, ועליך לוודא כי הוא עדיין מתאים לירידת השמיעה שלך. ירידת שמיעה של 80dB (דציבל), אם קיימת בכל התדרים (צלילים) הנבדקים בבדיקת השמיעה הינה ירידה משמעותית ודורשת מכשיר חזק מספיק. עליך לוודא שהמכשיר שברשותך מספק עצמה מתאימה, אחרת הרכבת המכשיר יכולה לגרום לתפקוד שמיעתי טוב עוד פחות.
מקווה שזה עונה על שאלתך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)