מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח בדיקת שמיעהאבי24/09/2011
שלום!
אני חייל ונמצא הרבה בסביבה רועשת.
לא מזמן התבקשתי לעשות בדיקת שמיעה והתוצאות הם-
"דו צדדי ירידה בתדרים גבוהים-
אוזן ימין 8000H עד 25 db.
אוזן שמאל- 8000H עד 30 db 6000עד 25 / DB."
בהמשך הם רשמו כי יש לעשות בדיקת שמיעה נוספת עוד 1/2 שנה.
חשוב לציין כי אני משתמש קבוע במיגון לאזניים.
כנראה הם משאירים אותי בתפקיד למרות הירידה בשמיעה.
השאלה שלי היא- האם זו ירידה חמורה? ובנוסף האם זה עלול לסכן את השמיעה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח בדיקת שמיעה - תגובה
חגית שגיא25/09/2011אב שלום
ירידה זו נחשבת ירידה קלה
קשה לי לומר אם אתה מסכן את שמיעתך כי איני יודעת לאילו גורמי סיכון אתה חשוף
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אבי25/09/2011שלום!
קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה!
פשוט חשוב לי לדעת אם אני מסכן את השמיעה אם אני נשאר באותו מקום ולכן אפרט יותר.
אני מכונאי בספינות, כלומר חשוף לרעש המנועים והגנרטורים.
בנוסף אני חשוף הרבה לרעש של ירי.
(ובאזור רעש אני תמיד עם אטמי אזניים חד פעמיים של ספוג).
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
חגית שגיא25/09/2011הסכנה לשמיעה טמונה ברמת הרעש אליה אתה חשוף, אותה ניתן למדוד על ידי מכשור מקצועי. במידה והסביבה בה אתה נמצא ידועה כסביבה המסכנת את השמיעה ההמלצה היא אכן להעזר במיגון נגד הרעש.
לכל מיגון יש את רמת ההנחתה שלו (אטמי סיליקון, אוזניות, אטמים לפי מידה) ויש לבחור את המיגון בהתאם לרמת הרעש. מבלי לדעת את רמות הרעש קשה לי לענות האם אתה מבכן את שמיעתך
אתה יכול לפנות לגורם רפואי ביחידתך להראות לו את הבדיקה ולהתיעץ איתו על המיגון המתאים לך
ובהחלט להשאר במעקב שמיעתי על מנת להשאר במעקב אחר רמת השמיעה שלך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)