מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעהולרי28/10/2011
שלום! יש לי ירידה בשמיעה....לפי בדיקות! אבל ממשהו אני סוסל יותר...זה שבסביבות בוקר.....ולפעמים גם בשעות יום אחרים....יש לי תחושת אוזניים סתומות...כמו במטוס ממריאה! אני מוריד קצת את הראש או שותה מים אז זה קצת עוזר....!השאלה למה זה קורה!? הרופא לא יכול לתת לי תשובה.....הוא אומר שאולי מכשיר שמיעה יעזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה - תגובה
חגית שגיא28/10/2011ולרי שלום
השאלה שאתה שואל הינה שאלה רפואית. אתה יכול להפנות אותה לפורופ רופאי אא"ג
האם נגשת לרופא משפחה או לרופא אא"ג?
ולגבי מכשיר שמיעה, יתכן וביצעת בדיקת שמיעה וקיימת ירידת שמיעה?
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בשמיעה
ולרי28/10/2011כן....קיימת ירידה בשמיעה....! וכן אני שאלתי את רופא אאג!הוא המליץ לי אל מכשיר שמיעה! אבל לגבי סתימות....תחושה של סתימות באוזניים הוא לא נותן לי מענה.הוא אומר שהוא לא יודע למה קורה לי את זה...אף המליץ לנסות מכשיר שמיעה!אני לא מבין מה הקשר בכלל....ולמה הסתימות משתחרר קצת שאני כמו שציינתי מוריד ראש או שותה מיים! התעצתי עם עוד רופא אחד וקבלתי אותו מענע-לא ידוע! אני מנסה להסביר להם שאני סובל יותר לא מירידה בשמיעה אף בתחושת סתימות באוזניים....אז מה יעזור מכשיר שמיעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בשמיעה - תגובה
חגית שגיא30/10/2011ולרי שלום
אתה באמת צריך להפנות את שאלותיך לפורום רופאי אא"ג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בשמיעה - תגובה
ענת כוכבא31/10/2011לולרי שלום! האם יחד עם בדיקת השמיעה בוצעה גם בדיקת טימפנומטריה ו/או בדיקת תפקוד חצוצרת אאוסטכיוס? שתי בדיקות אלה עשויות לשפוך אור על מקור תלונותיך. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)