מכשיר שמיעה - החלפת סוללות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה - החלפת סוללות
    גבריאלה
    31/10/2011

שלום,
    אני חדשה בפורום ואני מתכתבת עבור אימי
    אימי בת, 75 סובלת מהפרעות שמיעה קשות אך לצערי ממאנת להשלים עם העובדה שהיא זקוקה למכשיר שמיעה

ה"תנאי" שלה הוא למכשיר קטן מאוד ושהחלפת הבוללה תתבצע אחת לתקופה ארוכה מאוד..

האם ניתן למצא מכשיר כזה - אם כן, אשמח לקבל קישור לדגמים מתאימים

תודה מראש,
    גבריאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה - החלפת סוללות - תגובה

ענת כוכבא
    31/10/2011

לגבריאלה שלום! בעבר יצרן אמריקאי אחד ייצר מכשירי שמיעה נטענים , אך לא נתקלתי בסוג כזה בתערוכות בינלאומיות זה מספר שנים. מכשירי שמיעה קטנים ניזונים מסוללות קטנות, שדורשות החלפה בערך פעם בשבוע. אני ממליצה שתפנו ליעוץ למכון אודיולוגי, שמתמחה בהתאמת מכשירי שמיעה בסביבת מגורי אימך , שם יוכלו לראות איזה סוג ואיזה גודל מכשירי שמיעה מתאים לה ואז היא תוכל לקבל החלטה מושכלת. ישנם מכשירי שמיעה רבים, שבהתאמה נכונה אינם נראים לעין ולוא דוקא מוזנים מסוללה קטנטנה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה - החלפת סוללות - תגובה

חגית שגיא
    31/10/2011

גבריאלה שלום
    מכשיר שמיעה קטן מופעל על ידי סוללה קטנה שיש להחליפה תוך כ- 6 ימים בממוצע, מכשירי שמיעה גדולים מופעלים על ידי סוללות גדולות יותר שיכולות להחזיק מעמד עד כשבועיים וחצי שלושה
    אין אפשרות למכשיר קטן עם סוללה שמחזיקה מעמד הרבה זמן
    אבל, זה שמכשיר השמיעה גדול יותר לא אומר שהוא בולט, קיימים היום מכשירי שמיעה הממוקמים מאחורי האוזן ומוסתרים על ידי השיער, החלק שנכנס לתוך האוזן דק מאוד ומאוד נסתר ולכן אין צורך להתפשר על אסטטיקה ולא על אורך חיי סוללה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו