דיבור בטון גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיבור בטון גבוה
    שירה
    15/11/2011

שלום רב,
    יש לי תור בקרוב לראשונה לרופא א.א.ג,
    וזאת כיוון שאנשים אומרים לי שאני מדברת בקול ממש גבוה (ואיני אדם צעקן :)),
    גם בשיחה שאני מנסה לדבר בשקט אני מגבירה את הקול (כאילו אני לא שומעת את עצמי מספיק חזק), לפעמים אני מרגישה כאילו שהקול שלי גבוה באמת ואפילו מציק לי,
    אציין שאין לי שום בעיית שמיעה אחרת, אני שומעת כל רחש הכי חלש, אין לי כאבי אוזניים ותופעות כאלה ואחרות, אך כשמישהו מדבר בטון גבוה (לא כי הוא צועק עליי) זה ממש מציק לי. לא נעים לי לדבר עם אנשים ותמיד לחשוש שאני עם טון גבוה מידיי שבעצמי איני אוהבת וגם שזה מציק לי בהרגשה הפיזית.
    מה זה יכול להיות? רופא משפחה שבדק אוזן שמאל נתן לי טיפות שמן כאלה לניקוי האוזן כי אמר שהיא כמעט מלאה שעווה ושזה יתנקה מעצו, שמתי מהטיפות מספר פעמים אך כלום לא יוצא, האוזן ממש נקייה, כנראה מרמז על משהו לא תקין.
    תודה רבה מראש על כל עזרה,
    שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיבור בטון גבוה

הוספת תגובה

• דיבור בטון גבוה - תגובה

חגית שגיא
    15/11/2011

שירה שלום
    כאשר יש ירידת שמיעה אכן יש נטיה להעלות את עצמת הדיבור מכיוון שאנו זקוקים למשוב שמיעתי על הדיבור שלנו
    זה לא אומר שאם מדברים בקול רם בהכרח יש ירידת שמיעה. דיבור בעצמה חזקה יכול להיות מתוך הרגל ויכול להיות מתוך שימוש לא נכון בקול.
    רופא אא"ג הינו התחנה הנכונה הראשונה. ספרי לו את כל מה שספרת כאן בפורום, הוא יבצע את הבדיקות הנדרשות ויפנה אותך לבדיקות נוספות על פי שיקולו (בדיקת שמיעה למשל)
    לאחר ברור מעמיק יהיה כיוון נכון יותר לסיבה בגללה את מדברת בעצמה חזקה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו