מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמזום מוזרמייקל22/11/2011
היי,
בחודשיים האחרונים התחלתי לשמוע זמזום מוזר באוזן שמאל. אני מקפיד לנקות את האוזניים פעם בשבוע-שבועיים בערך, וחוץ מזה אין בעיות אחרות, אין הבדל בשמיעה לעומת קודם ואין כאבים - רק זמזום. אני לא יודע אם זה קשור אבל לאחרונה קניתי סמרטפון ואני כל יום בנסיעת אוטובוס לעבודה שומע מוסיקה דרכו עם אוזניות - דבר שלא עשיתי קודם. אבל העוצמה לא גבוהה מדי - לפחות לא נראה לי. יכול להיות שזה קשור?
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמזום מוזר - תגובה
חגית שגיא23/11/2011מייקל שלום
לגבי הסמרטפון, תמיד כדאי להחליש מעט אם לא בטוחים מה עצמת השמע. חשיפה לרעש חזק יכולה לגרום לתופעות של ירידה בשמיעה שאחת מהן היא צפצופים באוזניים
כשתופעה כזו מופיעה דבר ראשון צריך לגשת לרופא אא"ג ולדווח לו על הופעת התופעה. הרופא ישלח אותך לבדיקת שמיעה ובדיקות נוספות לפי הצורך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)