ירידה חדה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה חדה בשמיעה
    שלמה
    03/12/2011

שלום,
    אמא שלי היא אישה כבר טיפה מבוגרת, וירידה בשמיעה עקב גיל היא נפוצה ונורמלית ,אך רציתי לברר אם יכול להיות מצב שהשמיעה נפגמה יותר עקב מחלת הסרטן שאיתה היא מתמודדת? ואהיה אפילו יותר ספציפי - אמא שלי היא יוצאת איראן , היא קיבלה "טיפול" בהקרנות של קרני רנטגן למניעת התפשטות מחלת הגזזת... האם הקרנות אינטנסביות לאורך זמן יכולים להחמיר בעיות בשמיעה ? ידוע לך על מטופלים רבים שציינו על ירידה משמעותית בשמיעה , והם אכן טופלו בהקרנות נגד גזזת??

אני גם רוצה לציין שאמא שלי ככל הידוע לי לא נחשפה לרעשים חזקים ולאורך זמן במסגרת עבודתה , כך שזו לא פגיעה בתוף האוזן , אלא יותר פגיעה עצבית כנראה

תודה לכם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה חדה בשמיעה

הוספת תגובה

• ירידה חדה בשמיעה - תגובה

ענת כוכבא
    04/12/2011

לשלמה שלום! לצערי אינני מכירה עבודות מחקר בנושא טיפול בגזזת בקרני לייזר ופגיעה בשמיעה.כעיקרון הקרנות לצורך טיפול בגידולים באיזור הראש עלולים לפגוע בשמיעה.כדאי לך להפנות את השאלות לפורום רופאי אאג. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו