הצילו,לא שומע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו,לא שומע
    אור
    07/12/2011

בוקר טוב
    בעלי בן 55.מזה 5 6 שנים יש לו ירידה בשמיעה.הלך לרופא אזניים שלא בדק את הבעיה וקבע שזה משהו גנטי וזה הסתידות.לאט לאט ירדה השמיעה בשתי האזנים ורכש מכשירי שמיעה.בהתחלה קטנים בתוך האוזן ולאחר מכן יותר גדולים.
    מידי כמה חודשים הולך לרופא א.א.ג. לנקות את השעווה מאזנו שמצטברת עקב האזניה.
    יש לציין שלפני כשנה היה אירוע קל שכנראה פגעה באוזן אחת(כך בעלי קבע )ומאז לא שם את המכשיר.רק באוזן אחת יש לו מכשיר.
    האם אפשר לעשות משהו?.האם יש מכשירים יותר מתקדמים ?והאם רצוי לשים באוזן הלא שומעת בכלל עם המכשיר,דבר אחר.?
    האם זה טוב שמידי פעם מוציא את האזניה לכמה שעות,כדי לאורר אותה?
    זה פשוט מציק לחיי היום יום.מה גם, ששנים הוא לקח טיפות אף ללא הגבלה,לוקח כדורים ללחץ דם,כולסטרול,סוכר.האם שתייה חריפה מזיקה?
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו,לא שומע

הוספת תגובה

• הצילו,לא שומע - תגובה

חגית שגיא
    07/12/2011

אור שלום
    קשה לענות במדויק על כל שאלותיך מבלי לראות בדיקת שמיעה מלאה ומבלי לדעת מה המכשירים אותם מרכיב עכשיו.
    ציינת הסתיידות, אני יכולה לנחש שהכוונה למצב המוגדר כאוטוסקלרוזיס, אם כן, האם הציעו לו ניתוח? אם כן מדוע לא בחר באופציה זו? במידה ולא איני יודעת מה הרמה הטכנולוגית של המכשירים שבעלך מרכיב כעת, אך המכשירים היום משוכללים מאוד בעלי יכולות מתקדמות שיכולים לאפשר שמיעה נוחה טובה וברורה - כמובן, כתלות בירידת השמיעה
    גם לגבי הנוחות של האוזניה באוזן, ישנן אפשרויות רבות בנושא אוזניות - חומרים שונים ואפשרויות אוורור, כך שאני מניחה שגם בתחום זה ניתן לחפש את הפיתרון ההולם ביותר לבעלך.
    תשובות מדויקות לא ניתן לתת בפורום זה אלא אל מול הבדיקות המלאות ולאחר בחינה של מבנה ותפקוד האוזן.
    ולכן, אני ממליצה שתגשו למכון המתמחה בשיקום שמיעה ושם קלינאי/ת תקשורת מוסמך/כת יוכלו לעזור לכם בהגעה אל הפיתרון
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו