מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לווליום גבוה?מיקי25/12/2011
שלום
אני חובב סאונד. אוהב לתופף ואוהב לשמוע ברכב בווליום גבוה.
לעיתים אני חש שהמוזיקה החזקה מענגת אותי לא רק ברמות המנטליות, אלא גם בגוף - זה פשוט עושה תחושה נעימה.
האם תתכן התמכרות לווליום גבוה?
האם בווליום גבוה נגרמת איזשהי הפרשה של כימיכל במוח הגורם לתחושת אופוריה?
אשמח לשמוע מהמומחים - תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לווליום גבוה? - תגובה
ענת כוכבא27/12/2011למיקי שלום! כתוצאה מחשיפה לרעש חזק ומתמשך ( שזה המצב שאתה חושף את עצמך אליו), קיימת הפרשת הורמונים בגוף, אשר גורמים בין היתר לעליה בלחץ דם, דופק ועוד שיבושים נוספים בפעילות מערכות בגוף. אם זה מהנה אותך - זה עניינך, אך תהיה מודע לסכנות הגופניות ובמיוחד לסכנת פגיעה בלתי הפיכה בשמיעה. כבר בשנת 1974 ביצעתי מחקר , בו חקרתי השפעת בילוי של שעה בדיסקוטק על מצב השמיעה. התוצאה הייתה חד משמעית - שעת חשיפה למוזיקה מוגברת גרמה להחמרה בספי השמיעה של משתתפי המחקר. אז תחשוב אם ההנאה שווה גרימת נזק בלתי הפיך בשמיעה, שבסופו של דבר יפגע באיכות חייך בכל מצבי החיים. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)