מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים שהופיעו עם שימוש במכשירי שמיעגוטי28/01/2012
לקחתי מכשירי שמיעה לניסיון של חודש.
החיכוך שקורה בכל פעם שאני מחדירה
את החלק הזה לאוזן גרם לכאב. כאב
הנמשך גם לאחר הוצאת המכשיר ויש
לי הרגשה שגם יש בפעולת ההחדרה
פגיעה בתעלת האוזן.
האם זה מצב שעלול לקרות או קורה ו/או קרה?!
מה הפתרון והאם כדאי במקרה כזה
לרכוש בכל זאת את המכשיר. מדובר במכשיר שמאחורי האוזן.
ואולי כדאי לי הסוג השני
בברכה - גוטמ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שהופיעו עם שימוש במכשירי שמיע - תגובה
חגית שגיא29/01/2012גוטי שלום
יכולות להיות מספר סיבות לכאב בעת החדרה והוצאה של מכשיר. האחת היא שהתעלה החיצונית של האוזן לא ישרה יש בה כיפופים ופיתולים. מכשיר הנכנס עמוק לתעלה מפותלת יכול להכאיב בעת הנסיון של המכשיר לעבור את הפיתולים. קיצור של האוזניה יכול לעיתים לפתור את הבעיה. אבל אז זה מטיל בספק את האפשרות שבניית מכשיר תוך אוזני תפתור את הבעיה. גם בגלל שהמבנה של המכשיר יהיה דומה לזה של האוזניה (במידה ולמכשיר הנוכחי שלך יש אוזניה בנויה) וגם בגלל שחלק מהמכשירים הבנויים דורשים כניסה לעומק התעלה על מנת שיתפקדו כראוי
סיבה שניה יכולה להיות שהמכשיר שלך לא מכיל חלק שבנוי לפי מידה אלא סוג של צינורית דקה עם כיפה רכה עליו והחיכוך של הכיפה הוא שגורם לכאב. במצב כזה ניתן או לשנות את גודל הכיפה ולראות אם זה פותר את הבעיה, או לשקול בניה של גוף סיליקון על פי מידה מה שיקטין את רמת החיכוך בעת הכנסת המכשיר לתעלה. במקרה כזה מכשיר תוך אוזני יוכל לפתור את הבעיה - במידה ומכשיר כזה מתאים לרמת ירידת השמיעה שלך ולמבנה האוזן ותפקודה
אני ממליצה לגשת למכון בו רכשת את המכשיר ולהתייעץ איתם לגבי התופעה. הם מכירים את המכשיר שהתאימו לך, רואים את מבנה האוזן ויוכלו לתת לך תשובה טובה לנושא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)