מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר ראשון לילדה בת 6מיכל19/02/2012
שלום רב ביתי בת ה 6 לקויית שמיעה עצבי בשני אוזניה 45 - 40 רציתי לישאול איך בוחרים מכשיר שמיעה יש מלא חברות כבר כואב לי הראש מליקרוא באינטרנט מה שבטוח החלטנו שהכי טוב בשבילה זה מככשיר מאחורי האוזן ולא ניסתר למרות שכן הציעו לנו ניסתר בכמה חברות ריצתי להיתייעץ איתכן .. לגבי מכשיר ראשון טוב ליקראת כיתה א .... מה זה המכשיר הזהה ??.... סדרת Nios Micro PHONAK ואשמח לישמוע על עוד מכשירים
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר ראשון לילדה בת 6 - תגובה
ענת כוכבא19/02/2012למיכל שלום! כפי שכתבת - יש המון חברות ומתוך מה שאת קוראת קשה לך בוודאי להבין מה טוב ועדיף לבתך. אז בואי נעשה סדר בדברים. קודם כל- אתם לא רוכשים מוצר של חברה מסויימת אלא שרות של מכון מסוים לשנים רבות. לכן הבחירה שלכם צריכה להתבסס על בחינת השירותים, רמתם המקצועית, זמינותם וקרבתם הגיאוגרפית עבורכם . מכון שמכבד את עצמו עובד עם מכשירי שמיעה מחברות מובילות בשוק ומעסיק קלינאיי תקשורת, שיוכלו ללוות את בתכם לאורך שנים , לבצע מעקב שמיעתי בלי ועם מכשירי שמיעה. חשוב מאוד, כי מכשירי השמיעה יהיו נוחים לילדה. אין סיבה היום עם כל ההיצע הקיים בשוק מכשירי השמיעה לבחור במכשיר שמיעה תוך אוזני. אני בהחלט הייתי ממליצה לכם מכשיר זעיר מאחורי האוזן. בנוסף חייבים לבחור עבור הילדה מערכת FM אישית- זאת על מנת לאפשר לה את תנאי הלמידה האופטימליים. חשוב מאוד כי מערכת ה-FM תהיה דיגיטלית על מנת לא לגרום להתנגשות אפשרית בין אותות דיגיטליים של מכשירי השמיעה לבין אותות אנלוגיים של מערכת ה-FM.
בקיצור- אני לא בוחרת עבור בתכם את מכשירי השמיעה האולטימטיביים, אך אני מקווה כי הראיתי לכם את הדרך לבחירה הנכונה. בברכה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)