מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    מיכל
    29/02/2012

שלום לכן הייתי היום אצלכם בסניף ונתנו לי הצעת מחיר למכשירי שמיעה לילדה בת 6 עם לקוי שמיעה בינווי 45 בשני האוזנים היציעו לי את UNITRON Latitude 4 BTE

אשמח לדעת אם זהו מכשיר טוב לגילה ?? לא מצאתי אצלכם באתר מידע על המכשיר אשמח לקבל קישור !! הבנתי שיש לו 4 ערוצים זה מספיק צריך יותררר לא מבינה בזה כלום וכבר לא יודעת למי להקשיב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

ענת כוכבא
    29/02/2012

למיכל שלום! קשה לי לפרוס בפניך את כל השיקולים האפשריים אודות בחירת מכשירי שמיעה עבור בתך. הבחירה לא נעשית על בסיס כמות הערוצים, אלא על בסיס איפיונים טכנולוגיים של כל מכשיר ומכשיר לצרכים של המשתמש בסביבתו היומיומית. צריך בנוסף לשקול האם בתך תשתמש במקביל גם במערכת FM? אני מציעה לחזור למכון ולשטוח את כל השאלות העולות על דעתך על מנת להבין את השיקולים של הקלינאי/ת, אשר טיפלה בכם. בנוסף את יכולה להיכנס לאתר של הדים ודרכו לאתר של Unitron ולמצוא את כל הפרטים, שהיצרן מפרסם אודות סוג זה של מכשירי שמיעה. בברכה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו