מכשיר שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה
    הילה
    12/03/2012

שלום לאחר בדיקה אצל קלינאי תקשורת הומלץ לי 2 מכשירים בתוך האוזניים. המכשירים סותמים לי את האוזניים והדיבור שלי נשמע לי מתכתי, ואינני יודעת האם אני מדברת בשקט או בקול רם. הרגשה ממש לא טובה וגם לא שומעת עם 2 המכשירים.מה אפשר עדיין לעשות בכדי שאוכל לשמוע וגם לדבר בקול שלי. בתודה מראש על התשובה. הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר שמיעה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה - תגובה

ענת כוכבא
    12/03/2012

להילה שלום! תופעות שציינת נגרמות עקב אופי הכיוונון העדין של מכשירי השמיעה שלך. ניתן בהחלט לפתור ברב המיקרים את הבעייתיות של שמיעה עצמית לא טובה- אם מבחינת העוצמה או אם מבחינת אופי הצליל.הפתרון טמון בכיוון נוסף של תכונות המכשירים ואם צריך - שינוי במבנה המכשירים על מנת לספק לך יותר אוורור לתעלות האוזניים. זה גם יפתור לך את תחושת האטימות שאת חובה. לכן תחזרי למכון המטפל בך ובקשי לפתור את הבעיות, כי הן לרב פתירות. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשירי שמיעה

עדי
    16/04/2012

היי הילה,
    תנסי מכשירי שמיעה של הדים, אחי מאוד מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו