מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוצמת שמע באוזניותמודאג16/03/2012
שלום,
קראתי לא מזמן על הבעיות שמיעה שאוזניות יכולות לגרום , אם שומעים בעוצמה מסויימת למשך זמן מסוים.
אני יכול להגביל את העוצמה בנגן שאני שומע ואני מעוניין לעשות זאת לרמת הדציבל שלא תפגע לי בשמיעה.
לכן אשמח לתשובה לאיזו עוצמת שמע להגביל את האוזניות ( בדציבל )
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוצמת שמע באוזניות - תגובה
ענת כוכבא16/03/2012שלום רב! כפי שציינת סכנת חשיפה לעוצמה מסוימת קשורה גם למשך החשיפה. אם אתה מאזין למוזיקה לאורך 8 שעות, תגביל את הנגן ל-85 דציבל על מנת לא לסבול מנזק לשמיעתך. כל עליה של 3 דציבל תקצר את זמן ההאזנה בחצי - ז"א 88 דציבל מותרים למשך 4 שעות וכו'. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה ישר לתוך האוזן
מודאג16/03/2012* ראיתי שהתגובה הקודמת שלי לא נשלחה *
אבל האוזניות משדרות ישר לתוך האוזן 85 דציבל זה נראה לי המון ...
זה לא אמור להיות משהו כמו 2-3 דציבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה ישר לתוך האוזן - תגובה
ענת כוכבא17/03/2012בתשובה שלי התייחסתי למה שנהוג בכל מקום בעולם. כל אחד צריך להתייחס לרגישות האישית שלו .אני מסכימה אתך ,כי 85 דציבל לאורך זמן יכול לתת תחושה של עומס, לכן אני ממליצה לתכנת את הנגן לעוצמה , הנוחה לך לאורך זמן. יחד עם זאת 2-3 דציבל זאת עוצמה, שאדם בעל שמיעה תקינה לחלוטין יתקשה לשמוע בחדר אטום דרך אוזניות. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)