עוצמת שמע באוזניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוצמת שמע באוזניות
    מודאג
    16/03/2012

שלום,
    קראתי לא מזמן על הבעיות שמיעה שאוזניות יכולות לגרום , אם שומעים בעוצמה מסויימת למשך זמן מסוים.
    אני יכול להגביל את העוצמה בנגן שאני שומע ואני מעוניין לעשות זאת לרמת הדציבל שלא תפגע לי בשמיעה.
    לכן אשמח לתשובה לאיזו עוצמת שמע להגביל את האוזניות ( בדציבל )

תודה מראש =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוצמת שמע באוזניות

הוספת תגובה

• עוצמת שמע באוזניות - תגובה

ענת כוכבא
    16/03/2012

שלום רב! כפי שציינת סכנת חשיפה לעוצמה מסוימת קשורה גם למשך החשיפה. אם אתה מאזין למוזיקה לאורך 8 שעות, תגביל את הנגן ל-85 דציבל על מנת לא לסבול מנזק לשמיעתך. כל עליה של 3 דציבל תקצר את זמן ההאזנה בחצי - ז"א 88 דציבל מותרים למשך 4 שעות וכו'. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה ישר לתוך האוזן

מודאג
    16/03/2012

* ראיתי שהתגובה הקודמת שלי לא נשלחה *

אבל האוזניות משדרות ישר לתוך האוזן 85 דציבל זה נראה לי המון ...

זה לא אמור להיות משהו כמו 2-3 דציבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה ישר לתוך האוזן - תגובה

ענת כוכבא
    17/03/2012

בתשובה שלי התייחסתי למה שנהוג בכל מקום בעולם. כל אחד צריך להתייחס לרגישות האישית שלו .אני מסכימה אתך ,כי 85 דציבל לאורך זמן יכול לתת תחושה של עומס, לכן אני ממליצה לתכנת את הנגן לעוצמה , הנוחה לך לאורך זמן. יחד עם זאת 2-3 דציבל זאת עוצמה, שאדם בעל שמיעה תקינה לחלוטין יתקשה לשמוע בחדר אטום דרך אוזניות. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו